Δελτίο Τύπου - Ολυμπία Τελιγιορίδου: Εδώ και 2 μήνες με Κοινοβουλευτική ερώτηση επισημάναμε τον κίνδυνο για το κλείσιμο της Καρδιολογικής Κλινικής, αλλά η Κυβέρνηση κωφεύει

Δελτίο Τύπου – Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Την ώρα που οι αγρότες δεινοπαθούν ο πρωθυπουργός εισπράττει αγροτικές επιδοτήσεις»

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δελτίο Τύπου – Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Την ώρα που οι αγρότες δεινοπαθούν ο πρωθυπουργός εισπράττει αγροτικές επιδοτήσεις»

Την ώρα που ο αγροτικός κόσμος στενάζει και τα ελληνικά νοικοκυριά οδηγούνται σε απελπισία από τις πολιτικές της κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός και γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της χώρας, αιτείται επιχορηγήσεων και παίρνει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ επιδοτήσεις 8.500 ευρώ για το 2020 και το 2021. Να ενημερώσουμε τον κ. Οικονόμου ότι προφανώς ο κ. Μητσοτάκης μπορούσε να μην προβαίνει ανελλιπώς κάθε χρόνο σε αίτηση ενεργοποίησης των ιστορικών δικαιωμάτων που κληρονόμησε.

 

Φοβάται να μην του λείψουν 4.500 ευρώ ετησίως και πέσει έξω ο οικογενειακός του προϋπολογισμός; Αυτός είναι άραγε ο λόγος που η ΝΔ κωλυσιεργεί και δεν προχωράει στην κατάργηση των στρεβλών ιστορικών δικαιωμάτων; Φοβάται μην πεινάσουν τα παιδιά του κ. Μητσοτάκη;

 

Τέτοια ολιστική αφαίμαξη των πόρων του ελληνικού δημοσίου μέχρι και το τελευταίο ευρώ προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

 

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida