Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτοδιοικητικό «καρφί» Κοτζιά: Διαφώνησα για τον Θ. Καρυπίδη -Δεν μου κάνει για Περιφερειάρχης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Την αντίδρασή του στο να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Θεόδωρο Καρυπίδη εξέφρασε στην συνέντευξή του στο Ηράκλειο της Κρήτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα στο τι εννοεί με τις αναφορές του στο «εμείς», έδωσε ένα αυτοδιοικητικό παράδειγμα. Συγκεκριμένα είπε:

“Πριν από περίπου 4 χρόνια, στηρίξαμε ως Κίνηση Πράττω, τον Θοδωρή Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία για υποψήφιο Περιφερειάρχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον υποστήριξε. Τώρα εμείς δεν τον υποστηρίζουμε αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τον υποστηρίζει!

Αναρωτιέστε γιατί δεν τον υποστηρίζουμε εμείς; Διότι τάχθηκε και ψήφισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Να ξεκαθαρίσουμε, ή κάποιος πιστεύει στη Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι. Για δήμαρχος ο κ. Καρυπίδης θα μπορούσε να μου κάνει, για δημοτικός σύμβουλος θα μπορούσε να κάνει, για φίλος για την ταβέρνα θα μπορούσε να κάνει, αλλά για Περιφερειάρχη που θα είναι ακριβώς κάτω από τη FYROM, και να λέει ότι είναι προδοτική η συμφωνία, εγώ δεν τον θέλω!

Καταλάβατε λοιπόν τι είναι το «εμείς»; Το «εμείς» είναι η πολιτική μας, όχι τα πρόσωπα”, πρόσθεσε.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida