20 C
Πτολεμαΐδα
20 Σεπτεμβρίου 2020



Πέθανε η ηθοποιός Κία Μπόζου
Επικαιρότητα

Πέθανε η ηθοποιός Κία Μπόζου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον χαμό της ηθοποιού – Η Κία Μπόζου

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Κία Μπόζου. Εργάστηκε επί ένα χρόνο στη πρόζα και από το 1963 βγήκε στην επιθεώρηση. Εμφανίστηκε στα θέατρα Ακροπόλ, Κήπου, Περοκέ, Καλουτά, Άλφα, Βέμπο, Μετροπόλιταν κ.α. Μαθήτρια ακόμη της δραματικής σχολής συμμετείχε σε ταινίες. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Λάκη Αγραπίδη που απεβίωσε το 2016. Από το γάμο της, έχει έναν γιο ο οποίος είναι γιατρός.

Φιλμογραφία:

  • Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Ανθή]
  • Οι άντρες ξέρουν να αγαπούν (1971)
  • Ο ξεροκέφαλος (1970) [Κία Μπόζου]
  • Η σκλάβα (1970)
  • Το παιδί της μαμάς (1970)
  • Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)
  • Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970) [Βίκυ Μπόλα]
  • Η περιπτερού (1970)
  • Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)
  • Γυμνοί στο δρόμο (1969) [(γειτόνισσα)]
  • Γαμπρός από τη Γαστούνη (1969)
  • Η Σμυρνιά (1969)
  • Το ανθρωπάκι (1969)[πελάτισσα καταστήματος Βουτσά]
  • Οι ζαβολιές (1969)
  • Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
  • Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969) [Ζωή Σέξογλου]
  • Αυτή που δεν λύγισε (1968) [Φρόσω]
  • Γοργόνες και μάγκες (1968) [φίλη Πέτρου]
  • Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [Ερμιόνη]
  • Ο μαχαραγιάς (1968) [Ροζαλία]
  • Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
  • Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Κατερίνα]
  • Το ΠΡΟΠΟ και τα μπουζούκια (1968)
  • Συννεφιασμένοι ορίζοντες (1968)
  • Έμπαινε Κίτσο (1968)
  • Η παιχνιδιάρα (1967) [Σοφία]
  • Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967) [Λίνα]
  • Τα δολάρια της Ασπασίας (1967)
  • Λάλα το Λαλάκη (1967)
  • Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966) [Γιαννούλα]
  • Ο παπατρέχας (1966) [αδελφή θυρωρού]
  • Κούνια που σε κούναγε… (1966) [Θεοδώρα]
  • Το σπίτι των ανέμων (1966) [Νίκη]
  • Τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή (1966)
  • Φως… νερό… τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
  • Τσακισμένη από την ορφάνια (1965)
  • Εξιλέωση (1965)
  • Βάνα (1965)
  • Το λάθος (1965)[νοσοκόμα]
  • Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
  • Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
  • Η αστεφάνωτη (1964)
  • Η σωφερίνα (1964)
  • Τα δίδυμα (1964)
  • Ήταν όλοι τους… κορόιδα! (1964)
  • Ένας βλάκας με πατέντα (1963)
  • Το “τεμπελόσκυλο” (1963) [γραμματέας]
  • Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα (1963)
  • Εφιάλτης (1961)
  • Το κλωτσοσκούφι (1960)
  • Αστέρω (1959)
  • Ο Θύμιος τa ‘κανε θάλασσα (1959)[Κατίνα]


Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

H Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας έκλεισε ένα χρόνο στο «τιμόνι» της Περιφέρειας. Η δική σας άποψη είναι ότι η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας:

Loading ... Loading ...