Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας -”Αν και μακριά από το σπίτι μας, νιώσαμε όσους βρέθηκαν καθημερινά δίπλα μας ως δικά μας παιδιά”

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ευχαριστήριο στα Γενικά Νοσοκομεία «Ελένης Δημητρίου» Φλώρινας και «Μποδοσάκειου» Πτολεμαΐδας
Το ζευγάρι ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΙΤΣΑΡΗ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς, τους γιατρούς , νοσηλευτές- νοσηλεύτριες και τραυματιοφορείς, αλλά και γενικότερα όλο το προσωπικό του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, αλλά  και το ΕΚΑΒ, για τον επαγγελματισμό , την ανθρωπιά και την αίσθηση καθήκοντος που επέδειξαν καθόλη την παρουσία και νοσηλεία τους εκεί. Αν και μακριά από το σπίτι μας, νιώσαμε όσους βρέθηκαν καθημερινά δίπλα μας ως δικά μας παιδιά , με την διακριτικότητα ,την ευαισθησία και την δοτικοτηκοτητα τους. Ελπίζουμε πως ένα τοσο υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό τόσο στην πόλη μας οσό και σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ,να αξιοποιειται  και να αμείβεται ηθικά και υλικά όπως του πρέπει, πάντα.

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!