Απίστευτο! Διεκδικούν νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη -Υποβαθμίζουν «Κατ’ επανάληψη» το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΕΟΡΔΑΙΑ ΚΟΖΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Κοζανίτικος τοπικισμός καλά κρατεί!!!

Όσο υπήρχε Νομαρχία Κοζάνης, υπήρχε αντίστοιχα μια συνεχής επιθετικότητα της Πόλης Κοζάνης προς όλον τον Νομό, περισσότερο δέ προς την Πτολεμαϊδα,  με την δημιουργία της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αυτή την Ερντογανική παρενόχληση υφίσταται όλη η Περιφέρεια.

Διαβάζουμε στις  23 Οκτωβρίου 2020 δήλωση του κυρίου Β. Σημανδράκου: «Επιτακτική ανάγκη η κατασκευή ενός νέου Νοσοκομείου στην Κοζάνη».

 Ήδη έχουν μπει σε κίνηση οι “Παραπεριφερειακές Μυλόπετρες”, Αγαπητοί Συνέλληνες-φίλοι-συντοπίτες-άρχοντες των Επαρχιών της Δυτικής Μακεδονίας ξυπνήστε στήνεται Κομπίνα στην οποία συμμετέχει και ο Περιφερειάρχης ο κύριος Κασαπίδης.

Η προνομιούχος βουλίτσα (Κοζάνη) στον χάρτη  της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υποβαθμίζει ολόκληρη την Περιφέρεια.

Αγαπητοί Τοπάρχες και Οπλαρχηγοί της Κοζάνης, το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, χωρά  25 Μαμάτσεια εντός του!!!

Τι να το κάνουμε, Νοσοκομείο νέο στον Νομό μας;

Υπάρχει, η ανέξοδη η λύσις.

Να μεταφέρουμε την μινιατούρα το Μαμάτσειο, εντός του Μποδοσάκειου.

Ένα νοσοκομείο, γερό, ενισχυμένο, με πολλαπλές δραστηριότητες, άπλετους χώρους….

Ας  σοβαρευτούμε όμως, συντεταγμένο υγειονομικό χάρτη χρειαζόμαστε, με αποκεντρωμένες υπηρεσίες υγείας, αυτή είναι η πεμπτουσία.

Υπάρχει η αποκλειστική Πληροφορία του Εordaialive oτι ετοιμάζεται, και θα λειτουργήσει  στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου,  για την υποδοχή υπόπτων πιθανόν κρουσμάτων cocid 19.

Καλοδεχούμενες οι ενέργειες του Υπουργείου Υγείας αφού το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο πληροί με το παραπάνω τις προϋποθέσεις αυτές.

Υ.Γ.

Υπάρχουν κομματικοί εγκάθετοι της Πόλεως μας, γαλανής και ερυθράς αποχρώσεως που παπαγαλίζουν συνεχώς το “μακριά από εμάς ο ανταγωνισμός δύο Πόλεων, πρόκειται περί κομματικών μασκαράδων, ποτέ η Πτολεμαΐς δεν λειτούργησε επιθετικά απέναντι σε άλλη Πόλη, οι τοπάρχες της Κοζάνης λειτουργούν έτσι, μικροπολιτικά με τοπικιστικές διεκδικήσεις και  Ερντογανικά απέναντι στην περιφέρεια.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida

16 σχόλια στο “Απίστευτο! Διεκδικούν νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη -Υποβαθμίζουν «Κατ’ επανάληψη» το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

 1. Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι μία και αδιαίρετη, έτσι αποφάσισε η Πολιτεία, είναι εύκολο όπως σχολιάζει το άρθρο και υπό την πίεση τοπαρχών να σπέρνονται παντού Νοσοκομεία που δεν λειτουργούν, δεν είναι όμως ότι το καλύτερο, σωστή υγεία , χωρίς φακελάκια και αποκεντρωμένη χρειαζόμαστε, αυτό είναι το μεγάλο μυστικό.
  Κύριε Κατακουζηνέ!!, οι αριθμοί υπόκεινται σε χρήση μικροπολιτικής συχνά, όπως κάνετε εσείς, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είμαστε και εμείς του Νομού Φλωρίνης, ακόμη και οι φίλοι της Καστοριάς, Η ακόμη και των Γρεβενών που είναι πιο εύκολη η Πρόσβαση στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας από ότι της Κοζάνης.
  Με την δική σας λογικής να κάνουμε ακόμη 4 Νοσοκομεία και να τα κάνουμε σύνολο 9, ας τα κάνουμε και 20, ή ακόμη και 30, ίσως είναι καλύτερα…

 2. Αυτη η εμμονή με το Μποδοσάκειο τοσες δεκαετίες εχει υποβαθμίσει παντελως την υγεία σε κοζανη Σέρβια Βόιο.
  Κύριοι της Εορδαίας επειδη δε θέλετε να καταλάβετε πως δε γίνεται να μετακινούνται 120000 κάτοικοι να πανε στο Μποδοσάκειοζ κοιτάξτε τωρα με το κλείσιμο της ΔΕΗ να βρείτε σε μια 10ετια τι θα μείνει απο κατοίκους σε Εορδαία …
  Κι επιτέλους με τέτοια μυαλά πολυ κακως τοσα χρόνια δεν έγινε νόμος Εορδαίας. Έλεος πια.
  Η υγεία ςτη δυτική Μακεδονία χρειάζεται μια εκ νέου αναδιάρθρωση που μπορεί να σημαίνει και τρομακτικές αλλαγές.
  Συνέλθετε επιτέλους…

 3. Τίποτα δεν είναι τυχαίο για να καταλάβετε είναι η μόνη πόλη της Ελλάδας χωρίς Εβραίους αν είναι να βγούνε απο την Κοζάνη για πανε βόλτα η για δουλειά περνούν μαζί τούς ολα τα απαραίτητα απο την Κοζάνη μην τυχόν και αφήσουν κανα φράγκο εκτος της πόλης τους. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε αυτή τη χώρα.

 4. Απορώ τότε γιατί η Βουλή είναι στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη. Ας σοβαρευτούμε…. αυτό έλειπε, η πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας να παραχωρήσει όλα τα προνόμια στην Πτολεμαΐδα. Κακώς έγινε το Μποδοσάκειο στην Πτολεμαΐδα….ή μήπως δεν θυμόμαστε τι έκαναν οι κάτοικοι της για να το εμποδίσουν αυτό…. κάποιοι τελικά μιλάνε μόνο για να μιλάνε…. ξεχνάνε πως είναι ανύπαρκτοι.

 5. Κύριε, θα συμφωνήσω μαζί σας σε όλα, μόνο για την ιστορία θέλω να προσθέσω κάτι, πρωταγωνιστής στην κομπίνα ήταν ο κύριος Πάρις Κουκουλόπουλος, βουλευτής του Πασόκ τότε, τον οποίο περιέφεραν συντοπίτες μας της Πτολεμαΐδας , εντός της Πόλης προεκλογικά και τον διαφήμιζαν, ήταν κορδωμένος σαν παγόνι και μαζί του και οι φύλαρχοι της πόλης μας, πήρε χιλιάδες σταυρούς στην Εορδαία και το ευχαριστώ ήταν η προσπάθεια του και μάλιστα ως αυτουργός στην υποβάθμιση του Μποδοσάκειου.

 6. Το Επιμελητήριο είναι Νόμου Κοζάνης, το Δασαρχείο επίσης, αλλά πάντα ήταν Κοζάνης σκέτα. Κι αυτό έβρισκε την πλήρη εφαρμογή του και στις προσλήψεις με κριτήριο εντοπιότητας. Λες κι οι υπόλοιποι από Σέρβια, Σιάτιστα Πτολεμαΐδα δεν ζουν σ αυτόν τον νόμο και δεν έχουν εντοπιότητα!!! Είναι κάπως όπως με την μόλυνση απ’ τα εργοστάσια. Η Κοζάνη δεν έχει μόλυνση οπότε την βολεύει … Έτσι κι οι κλίνες του Μαμάτσειου εν μια νυκτί από 210 έγιναν 250 για να ξεπεράσει το Μποδοσάκειο!!!!

 7. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σας είναι το κόμπλεξ σας…
  Ακριβώς το ίδιο και χειρότερο με τους Θεσσαλονικείς…
  Ξεπεράστε το για να πάτε μπροστά.
  Το Μποδοσάκειο είναι ένα άθλιο νοσοκομείο όπως και το Μαματσειο και πρέπει να κάνετε τα πάντα για να τα αναβαθμισετε… Αυτό έχει σημασία. Το πρόβλημα δεν είναι στα κτήρια. Η λύση είναι η αναβάθμιση του προσωπικού και μόνο.

 8. Αναρωτηθήκατε γιατί κανένας δεν θέλει να δουλέψει στο Μποδοσάκειο;;;όχι ε;;Μόνοι σας το παρακμαζετε με τα μυαλά που κουβαλάτε.Δεν σας φταίει η Κοζάνη.Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει επιτέλους.

 9. Λαϊκίζουν με εξαγγελίες νέου νοσοκομείου! Ας φροντίσουν πρώτα να κάνουν ένα νέο κολυμβητήριο που τόσα χρόνια δεν βρίσκουν λύση και θα επαναλειτουργήσουν ένα παμπάλαιο χώρο! Λόγια λόγια λόγια! Και για να δανειστώ τη φράση ενός παλαιού προσώπου, λόγια ενός όμορφου, αψηλού, άδειου κεφάλι!

 10. Κοζανιτικος τοπικισμός???
  Σοβαρα τωρα?
  Και θεωρειται οτι με το αρθρο αυτό ‘στεκεστε’ αντικειμενικά και καθόλου τοπικιστικά?
  Μενω στην Κοζάνη και τρέχω καθε μήνα στο μποδοσάκειο και θεώρώ πώς είναι ένα πολύ καλό νοσοκομείο με πολύ καλούς γιατρούς. Και φυσικά θεωρώ οτι δεν συντρέχει λόγος για ένα νέο νοσοκομείο στην πρριοχή. Αρκετά λεφτά έχουν φαει πολλοί χτιζοντας νοσοκομεία κ αλλα δημόσια κτήρια….
  Αλλά αλήθεια πιστεύετε οτι γράφετε αντικειμενικά και καθόλου επιθετικά.???
  Τσ, τσ, τσ, τσ…….

 11. “…Δυστυχώς η Κοζάνη πάντα θα μας επισκιάζει..”, “…μας υπέβαλαν σε mini lock down εξαιτίας της Κοζάνης…”, λόγια κατοίκου της Πτολεμαΐδας, όπως τα έχω αντιγράψει από πιο πάνω, λόγια που θα μπορούσαν να είναι λόγια όλων των κατοίκων της Πτολεμαϊδας.Λόγια που μαρτυρούν το πώς αντιμετωπίζουν οι Πτολεμαϊδιώτες τους Κοζανίτες, με μια υπέρμετρη ανταγωνιστικότητα, με εγωπάθεια!Δέσμιοι του παρελθόντος, τότε που μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των τοπικών ομάδων έπαιρνε μια άλλη διάσταση…Περάσανε τα χρόνια όμως και χαίρομαι πάρα πολύ, που εμείς οι νεότεροι Κοζανίτες και Κοζανίτισσες έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά μακριά από φανατισμό και κατώτερα αισθήματα…..

 12. Ακουω τους μεγαλυτερους σε ηλικία άνω των 50 και 60 να λένε που κατάντησε η χώρα και ο τόπους μας και ότι εμείς το νέο αίμα είμαστε αυτοί που θα σώσουν την χώρα!!??!! Τι στα κομμάτια καπνίζετε? Πείτε μου ή βάλτε τα χωραφια που το καλλιεργειτε φωτιά να περασουμε όλοι μια ωραία τρελή ζωή!! Καταστρέψατε την χώρα και το κράτος με τους κομματισμους τα συμφέροντα τα χαρτάκια τα παρανομα λεφτά και όλα τα συναφή… Κανένας σας σε δημοτικά συμβούλια, κόμματα και Μεγαλοεπιχειρησεις δεν νοιάστηκατε για τίποτα! Μόνο τον κωλο σας και τον κωλο της οικογένειας σας!
  Ταχα είμαστε το κράτος που γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
  Πλέον είμαστε το κράτος της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!
  Τριτοκοσμική χώρα της Ευρώπης αυτό είμαστε… Η χώρα του τουρισμου!
  Για αυτό όλο και περισσότεροι νέοι φευγουν στο εξωτερικό για να σωθωνουνε!! Όπως βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας και μας φέρατε σε αυτήν την σκατο θέση ελάτε τώρα να διορθώσετε το πράγμα!

 13. Είμαι 20 χρονών, και σαν νέος έχω αισιοδοξία για το μέλλον. Πιστεύω στην περιοχή μας και πιστεύω μάλιστα οτι μπορεί να γίνει από τους μεγαλύτερους νομούς της Ελλάδας και από τις καλύτερες περιοχές της Ευρώπης. Έχει τα προσόντα. Θέλετε να με πείτε αφελή και ονειροπόλο, κάντε το, εγώ όμως και πολλοί άλλοι νέοι να ξέρετε ότι κάνουμε σχέδια για το πως θα θέλαμε την περιοχή μας να είναι, ακόμα και σε μια Ελλάδα του σήμερα όπως είναι, πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει αυτη η περιοχή το ληθαράκι που θα ωθήσει ψηλά γενικά την χώρα. Τέτοιοι τοπικισμοί δεν χωρούν εδω πέρα, και προφανώς αυτοί που διοικούνε σε όλη την περιοχή έιναι άνθρωποι με συμφέροντα και ηλικίας άνω των 50 ετών χωρίς οράματα και σκέψεις, παρα μόνο τοπικισμός, συμφέρον και αντιπαραθέση με τους πάντες. Αν τωρα γενικά η κοζάνη συμμερίζεται τέτοιες απόψεις τότε ο διαχωρισμός των δύο δήμων σε δύο διαφορετικούς νομούς είναι μονόδρομος. Για να μπορέσει ο καθένας να εξελιχθεί όπως επιθυμεί σαν περιοχή. Το κυριότερο όμως πιστεύω ότι χρειάζονται νέα και ανοιχτά μυαλά απαλλαγμένοι από αυτό που τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει γίνει μάστιγα και αυτό λέγετε, “Κομματισμός”. Τέτοια άτομα χρειάζονται λοιπόν ώστε να υπάρξει εξέλιξη, με καινοτόμες ιδέες και ικανότητα συννενόησης με τους υπολοίπους. Και για να πω κι αυτό, Όλα αυτά όταν τα έγραφα σε άλλο site με λέγανε είσαι ονειροπόλος, είσαι νέος ακόμα και θα μάθεις “πως λειτουργούν τα πράγματα”. Όσο για το Μποδοσάκειο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στην βόρεια Ελλάδα. Από την στιγμή που είσαι ολόκληρος νομός και κατέχεις τέτοιο νοσοκομείο είναι τουλάχιστον ΑΝΗΘΙΚΟ να το απαξιώνεις έτσι και να ζητάς νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη. Λες ότι δεν μπορείς να τρέχεις από την Κοζάνη στην Πτολεμαΐδα για τις πρώτες βοήθειες, ενώ το αντίθετο δεν έχετε πρόβλημα. Εκεί φαίνεται ο τοπικισμός της Κοζάνης. Τα δικα τους, δικά μας και τα δικά μας, δικά μας. Δεν πάει έτσι. Κρίμα να μαραζώνει έτσι η περιοχή, με τέτοια κολλημένα μυαλά.

 14. Η Εορδαία θα έπρεπε να έχει δικό της νομό…
  Οι σιούρδοι για κανέναν άλλον δε νοιάζονται παρά μόνο για την πάρτη τους μια ζωή…

 15. Δυστυχώς η Κοζάνη πάντα θα μας επισκιάζει!!!!! Μας υπέβαλαν σε mini lockdown εξαιτίας της Κοζανης!!?!! Εδώ αντίστοιχες πληθυσμιακα περιφερειες με πολλαπλά κρούσματα έχουν μείνει απέξω και οι κοματαρχες της εν λόγω πόλης υπέκυψαν στις πιέσεις!!! Μας κατάντησαν εξαιτίας τους πειραματόζωα και όντα προς παραδειγματισμό των άλλων και αυτοί ζητούν νέο νοσοκομείο!!!!!

Τα σχόλια ειναι κλειστά.