Στο βιβλίο Guinness η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Στο βιβλίο Guinness η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Στο βιβλίο Guinness η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης», αυτή η εμβληματική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, συμπληρώνει 24 συνεχόμενα χρόνια που προβάλλεται non stop.

Ο ηθοποίος και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, αποκάλυψε ύστερα από 24 χρόνια προβολής  «Κωνσταντίνου και Ελένης» πώς η αγαπημένη σειρά μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Τηλεθεατή, μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, τις παλιές ελληνικές ταινίες αλλά και για το λόγο που έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

«Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβάλλεται κάθε μέρα, μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop. Ακολούθησε το «Καφέ της Χαράς». Με την ίδια λογική παίζει συνέχεια και κάνουμε πολύ μεγάλα νούμερα. Ακόμη παίζονται «Οι μεν και οι δεν», που είναι σειρά τριάντα χρόνια και βάλε. Είναι πολύ συγκινητικό», δήλωσε.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πώς ο ίδιος μαζί με την Ελένη Ράντου είχαν ενστάσεις για το πως θα επηρέαζε την εικόνα τους όλο αυτό.

Εν τέλει αποδέχτηκαν την απήχηση και την επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς, εστιάζοντας μόνο στα θετικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!