Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Self test: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

Self test: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Self test: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

Mε τους πλήρως εμβολιασθέντες πολίτες να έχουν ξεπεράσει ήδη τα δύο εκατομμύρια, με την επιχείρηση «Ελευθερία» να προχωρά με γοργούς ρυθμούς, η προσοχή κυβέρνησης και ειδικών μετατίθεται πλέον στο «χτίσιμο» του τείχους ανοσίας, γεγονός που θα επηρεάσει, όπως όλα δείχνουν, και την υποχρέωση για τη διεξαγωγή self test-ένα μέτρο που χρησιμοποιήθηκε ευρέως για την επιτήρηση της επιδημιολογικής εικόνας και την ασφαλή επανεκκίνηση κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων.

Κατά πληροφορίες, σε περίπου 15 ημέρες αναμένεται να σταματήσουν να είναι υποχρεωτικά τα self test για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση αυτή θα αφορά όσους έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και αφού έχει περάσει το απαραίτητο διάστημα από τη δεύτερη δόση για την απόκτηση της απαραίτητης ανοσίας, καθώς και όσους έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson.

 

 

.cnn.gr

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida