Παναγιώτης Πλακεντάς :Δεν έγιναν αποδεκτά ζητήματα για την εκ περιτροπής λειτουργία των καταστημάτων – Δεν μπορεί να είναι κλειστή η αγορά, οι γονείς στο σπίτι και τα παιδιά να είναι στο σχολείο

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας προς την δρα Αλεξάνδρα Τουρούτογλου, για την εκλογή της στη θέση της Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Βιοεπιστημόνων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Hellenic Bioscientific Association of the USA).

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό που είχαμε ξεχάσει» τόνισε ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς μετά την σύσκεψη του Σαββάτου με το Νίκο Χαρδαλιά, Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. .Ο ίδιος μετάφερε, όπως χαρακτηριστικά είπε, τον εκνευρισμό της τοπικής κοινωνίας της Εορδαίας για το lockdown .Τέθηκαν ζητήματα για εκ περιτροπής λειτουργία των καταστημάτων που δεν έγιναν αποδεκτά. .Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολικών μονάδων συμπλήρωσε ότι «προκειμένου να μην γίνει αποδεκτό το αίτημα των τεσσάρων δημάρχων για την ΚΥΑ , άλλαξε η ΚΥΑ και προστέθηκε η λειτουργία των σχολείων με μάσκα. Καταλαβαίνεται ότι δεν μπορεί να είναι κλειστή η αγορά, οι γονείς στο σπίτι και τα παιδιά να είναι στο σχολείο».

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

Ιωάννα Παπαδημητρίου-prlogos.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...