Έλληνες γιατροί παίρνουν μίζες για μαϊμού εμβόλια, αλλά κάνουν τα κανονικά σε αντιεμβολιαστές!

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Έλληνες γιατροί παίρνουν μίζες για μαϊμού εμβόλια, αλλά κάνουν τα κανονικά σε αντιεμβολιαστές!

Έλληνες γιατροί παίρνουν μίζες για μαϊμού εμβόλια, αλλά κάνουν τα κανονικά σε αντιεμβολιαστές!

 

Αφού έπαιρναν τις μίζες για να κάνουν εμβόλια-μαϊμού σε αντιεμβολιαστές, τελικά τους χορηγούσαν την κανονική δόση εμβολίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Απίστευτο κι όμως ελληνικό είναι αυτό που κάνουν ορισμένοι γιατροί, οι οποίοι επειδή φοβούνται τις συνέπειες του νόμου σχετικά με τους μαϊμού εμβολιασμούς, παίρνουν μίζες από τους αρνητές του εμβολίου, όμως τους χορηγούν κανονικά τη δόση του εμβολίου, λέγοντάς τους ότι δήθεν τους έβαλαν νερό!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», στο στόχαστρο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας έχουν μπει 27 περιοχές με ύποπτα εμβολιαστικά κέντρα. Τα περισσότερα να εντοπίζονται στην Αττική, την Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα και τη Θεσσαλία.

 

πάρχουν περίπου 200 σημεία σε όλη την επικράτεια με συμμετοχή 200 έως 300 γιατρών οι οποίοι παίρνουν μίζα 300 έως 400 ευρώ για να αλλοιώσουν τα δεδομένα εμβολιασμού κι έκδοσης πιστοποιητικού.

Πολλοί γιατροί όμως φοβούνται τις συνέπειες του νόμου και αφού πάρουν τα χρήματα από τους αρνητές του εμβολίου, αντί για νερό, χορηγούν κανονική δόση εμβολίου.

«Το να χρηματίζεται παράνομα ένας υγειονομικός είναι απαράδεκτο. Όμως, όταν χρηματίζεται τελικά για να κάνει τελείως λάθος και από φόβο κάνει το σωστό το υγειονομικό αποτέλεσμα στο τέλος είναι καλό» τόνισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!