Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Lockdown: Το sms που πρέπει να στείλετε για να πάτε κομμωτήριο

2λ ανάγνωσης
Lockdown: Το sms που πρέπει να στείλετε για να πάτε κομμωτήριο

Κανονικά θα λειτουργήσουν κατ΄ εξαίρεση το Σαββατοκύριακο τα κομμωτήρια σε όλη τη χώρα λίγο πριν μπει για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά «lockdown» λόγω κορονοϊού.

Μήνυμα στο 13033 με την επιλογή 2 -μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)- θα στέλνουν όσοι σπεύσουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής το Σαββατοκύριακο!

Όταν ανακοινώθηκε από τον Νίκο Χαρδαλιά η παράταση της λειτουργίας των κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής μέχρι και την Κυριακή, η απορία ήταν ποιο sms θα πρέπει να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς οι αιτιολογίες μέχρι σήμερα δεν περιελάμβαναν μια τέτοια επιλογή.

Τελικά, σήμερα το πρωί αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι όποιος πηγαίνει σε κομμωτήριο ή κέντρο αισθητικής θα πρέπει να στείλει το 2 στο 13033.

Τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια συνέχισαν να χτυπούν με μανιώδεις ρυθμούς και την Παρασκευή και τα αιτήματα για ένα τελευταίο ραντεβού πλήθυναν άμεσα, όπως είπε στην κάμερα του MEGA ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Γλυφάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και της επιβολής lockdown, τα κομμωτήρια θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, τηρώντας συγκεκριμένα μέτρα προστασίας

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 6 το πρωί έως και τις 30 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν κλειστά.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *