Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Υπενθύμιση  του Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας, για τα ανέλεγκτα οχήματα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ως  μία από  τις βασικές  αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων, στις   οποίες   δυστυχώς  θρηνούμε και θύματα, είναι  ο παράγοντας  «οδηγός και κακή οδηγική συμπεριφορά», σε άμεσο συνδυασμό με την κακή κατάσταση του οχήματος.

Σημαντική παράμετρος  σ΄αυτό το επίπεδο, θεωρείται  και  η έκταση του προβλήματος των επικίνδυνων ανέλεγκτων οχημάτων που κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο της χώρας και στην  Δυτική Μακεδονία, θέτοντας   σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή των ανθρώπων και  προκαλώντας  τροχαία ατυχήματα με  πολλαπλό κόστος , σε ανθρώπινες ζωές, χρήμα και χρόνο.

Οι σωστοί , εμπρόθεσμοι και προγραμματισμένοι τεχνικοί έλεγχοι , λειτουργούν «προληπτικά» για την αντιμετώπιση των όποιων βλαβών και προβλημάτων  των οχημάτων και συνεπώς και για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, όπως δείχνουν τα σχετικά στοιχεία και οι τελευταίες στατιστικές έρευνες .

Το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαίδας-Φλώρινας,  υπενθυμίζει την σημασία της διενέργειας των τεχνικών ελέγχων και τον έγκαιρο προγραμματισμό για την αποφυγή του προστίμου, κάτι που γίνεται με ένα απλό τηλεφώνημα,    καθημερινά από το πρωί έως αργά το απόγευμα , όπως επίσης και το Σάββατο, με ένα απλό τηλεφώνημα στην γραμματεία του Κέντρου και  στο 2463055720.

 

 

 

 

 

.

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida