Ξεχωριστή βράβευση με αναφορά σε συλλόγους με οργάνωση και προσφορά Αιμοπεταλιων. - Μεταξύ αυτών και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών "Σταγόνα Ελπίδας "

Ξεχωριστή βράβευση με αναφορά σε συλλόγους με οργάνωση και προσφορά Αιμοπεταλιων. – Μεταξύ αυτών και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας “

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεχωριστή βράβευση με αναφορά σε συλλόγους με οργάνωση και προσφορά Αιμοπεταλιων. – Μεταξύ αυτών και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας ”

 

Tην Τετάρτη 15 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του κτηρίου Μακεδονικών Σπουδών έγινε μια ξεχωριστή εκδήλωση, έγινε άλλη μια φορά βράβευση Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Φέτος υπήρχε μια ιδιαιτερότητα, για πρώτη φορά δόθηκε ξεχωριστή βράβευση με αναφορά σε συλλόγους με οργάνωση και προσφορά Αιμοπεταλιων.
Μετά από πρόταση των Νοσοκομείων που συμμετείχαν, το Γ. Παπανικολαου, το Θεαγένειο, το ΑΧΕΠΑ, το Ιπποκράτειο και το Άγιος Παύλος, βραβεύτηκαν ξεχωριστά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας ” και ο σύλλογος “Προσφορά Ζωής”
Τον σύλλογό μας εκπροσώπησε η Αθανασία Πασιάκου, η Βιβή Γεωργίου, ο Παύλος Μεχτερίδης και η Κατερίνα Πολιτίδου που παρέλαβε και τον έπαινο.
Στον χώρο παραβρέθηκε και ο Βόμβας Κωνσταντίνος, μέλος του συλλόγου μας, μαζί με τον Γιάννη Παπαχρόνη για να εκπροσωπήσουν την ομοσπονδία μας, την ΠΟΣΕΑ.

Ο Σύλλογος μας και η Ομοσπονδία εκφράσαμε την ανάγκη για περισσότερες αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών, την καλύτερη οργάνωση και την υπόσχεση ότι από πλευράς μας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν για ακόμα καλύτερη κάλυψη των αναγκών των Νοσοκομείων σε Αίμα και Αιμοπετάλια.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την ιδιαιτερότητα προς τον Σύλλογό μας.

Για το ΔΣ

Πρόεδρος
Σκόρδας Χρήστος

Γραμματέας
Τσιώγκας Κων/νος

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida