Βουλή: Τροπολογία προβλέπει διαδικασία fast track για διορισμό γιατρών στο ΕΣΥ

Βουλή: Τροπολογία προβλέπει διαδικασία fast track για διορισμό γιατρών στο ΕΣΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Προβλέπεται η σύντμηση σε 2 ημέρες από 7 εργάσιμες που ισχύει για την υποβολή ένστασης κατά της μοριοδότησης και του πίνακα κατάταξης

Τροπολογία που προβλέπει διαδικασία fast track για τον διορισμό γιατρών στο ΕΣΥ κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Με την προωθούμενη ρύθμιση προβλέπεται η σύντμηση σε 2 ημέρες από  7 εργάσιμες που ισχύει για την υποβολή ένστασης κατά της μοριοδότησης και του πίνακα κατάταξης, ενώ σύντμηση προθεσμίας σε 2 ημέρες από 5 που ισχύει, για τη δήλωση της θέσης προτίμησης ή αποδοχής θέσης.

Στην ίδια τροπολογία, προβλέπεται επίσης η δυνατότητα γιατρών που έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου, να συμμετάσχουν στις εξετάσεις απόκτησης τίτλου ειδικότητας στη χώρα μας με απλή υπεύθυνη δήλωση, ανεξαρτήτως από το αν τους έχει χορηγηθεί σχετική βεβαίωση  την οποία θα υποχρεούνται να προσκομίσουν εάν τους απονεμηθεί ο τίτλος. Η ρύθμιση αφορά τόσο γιατρούς ελληνικής υπηκοότητας όσο και κοινοτικούς υπηκόους.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας, το οποίο ψηφίζεται σήμερα, Πέμπτη.

Πηγή: Εthnos.gr

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida