Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τρισάγιο στην μνήμη του Ειδικού Φρουρού Ευστάθιου Λαζαρίδη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού Ευστάθιου Λαζαρίδη με τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατό του, πραγματοποίησαν τη Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στο Τσοτύλη του Δήμου Βοϊου Κοζάνης, στο Μνημείο του Ειδικού Φρουρού τρισάγιο στην μνήμη του.
Ο Ειδικός Φρουρός  Ευστάθιος Λαζαρίδης  το Νοέμβριο του 2007 εκπληρώνοντας το καθήκον του για την προστασία και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, δέχθηκε δολοφονικά πυρά κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά της Κρήτης.
IMG 1276
Ο Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, απέστειλε στον Όμιλο επιστολή στην οποία τονίζει: «Η αυταπάρνηση, η αυτοθυσία, ο σεβασμός στον πολίτη και ο αδιάλειπτος αγώνας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αντικατοπτρίζονται στο ήθος και τις αρχές του Ειδικού Φρουρού Ευστάθιου Λαζαρίδη, στον οποίο απενεμήθη τιμητικά ο βαθμός του Ανθυπαστυνόμου, και μας υπενθυμίζει διαρκώς την ηθική υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους τους συναδέλφους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος, αλλά και την παρακαταθήκη αξιών και ιδανικών που μας κληροδότησαν» και ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο πολυδιάστατο έργο με ανθρωπιστικό περιεχόμενο.
 Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κων/νος, που εκπροσώπησε και τον Αρχηγό,  ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας  κ. Ιωάννης ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ.
IMG 1233
Ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντα και κατάθεση στεφάνων από τους:
Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τον Πρόεδρο του Ομίλου, την πολιτευτή της ΝΔ κ. Καλλιόπη Σεμερτζίδου, τον Πρόεδρο της ΤΚ Σταυροδρομίου κ. Παπαδόπουλο Μωυσή, το ΓΓ της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κ. Πεσλή Νικόλαο και τον πατέρα του Στάθη ΛΑΖΑΡΙΔΗ κ. Ιωάννη ΛΑΖΑΡΙΔΗ
Στο τρισάγιο παρέστησαν ακόμη ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Θεόδωρος ΚΕΡΑΜΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ,  εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων Κοζάνης, συνάδελφοι του εκλιπόντα Στάθη, καθώς και η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του.
Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πεσόντα και η τελετή ολοκληρώθηκε με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου από τους παρευρισκόμενους.
 0 IMG d27572ae5b68f17e1e5d0a3ce85a826a V IMG 95fc16d190b845850d35488378f31502 V  IMG 1257 IMG 1221
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida