ΤΟ.ΣΥ.Ν ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ – Δεσμώτες της ελευθερίας που μας επιτρέπουν και της ελευθερίας που μας επιβάλλουν. – γράφει ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

ΤΟ.ΣΥ.Ν ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ - Δεσμώτες της ελευθερίας που μας επιτρέπουν και της ελευθερίας που μας επιβάλλουν. - γράφει ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Γιορτή της ελευθερίας με αυξημένα περιοριστικά μέτρα, με πρόστιμα ανά πάσα στιγμή, με μάσκες παντού και πάντα, με τον τρόμο σε κάθε μας κίνηση, με τον φόβο σε κάθε μας σκέψη, με την καχυποψία στο μυαλό και την ανοχή μας σε όλα όσα μας επιβάλλουν, χωρίς να προβάλλουμε καμία αντίσταση.
Ποια ελευθερία γιορτάζετε και ποιων ελευθέρια ζητοκραυγάζετε ;
Θεωρητικά μπορείτε να γιορτάζετε την εικονική ελευθερία που (και αυτή) σας (την) επιτρέπουν ακόμα. Στην πραγματικότητα είμαστε υποταγμένοι και στην κυριολεξία δούλοι. Όχι δεν είναι αόρατες οι αλυσίδες στα χέρια, στα πόδια και στο λαιμό μας, απλά δέσμιες έχουν τις ψυχές μας, σε αυτές φόρεσαν πρώτα τις μάσκες και μετά τις επέβαλαν στα πρόσωπα μας.
Δεσμώτες της ελευθερίας που μας επιτρέπουν και της ελευθερίας που μας επιβάλλουν. Αυτό γιορτάζετε, απλά δεν το ξέρετε, απλά δεν το βλέπετε, ακόμα τουλάχιστον.
Απλά τρέμετε από το φόβο μην σας πάρουν την ελευθερία από το όνειρο που θα θέλατε να σας επιτρέψουν να ζήσετε στον ύπνο του δικαίου που κοιμάστε. Απλά δεν θέλετε να ξυπνήσετε από τον εφιάλτη, γιατί ξέρετε πως η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο εφιαλτική.
Καλή Δύναμη και Καλή Λευτεριά !!!
Βατερό, 11 Οκτωβρίου 2020, σαν σήμερα, στις 11 Οκτωβρίου 1912, κατά τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο, ο ελληνικός στρατός, απελευθερώνει την Κοζάνη από τους Τούρκους.
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida