Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

To γραφείο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών “ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ” επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α Παναγιώτης Κατσίβελας

To γραφείο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών "ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ" επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α Παναγιώτης Κατσίβελας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

To γραφείο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών “ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ” επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α Παναγιώτης Κατσίβελας

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου ο πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α κύριος Παναγιώτης Κατσίβελας  στα πλαίσια της περιοδείας του στις αιμοδοσίες της Βορείου Ελλάδος επισκέφθηκε και το γραφείο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών “ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

 Στη συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου μας συζητήθηκαν οι δυσκολίες, τα προβλήματα, της αιμοδοσίας, οι  δράσεις και τα αποτελέσματα του συλλόγου μας όσον αφορά την τήρηση του καταστατικού, δηλαδή την προσέλκυση και προσφορά αίματος.
 Επίσης ηρθε η επιβεβαίωση ότι αποτελούμε μοναδικότητα με τη δράση μας στις αποστολές Αιμοπεταλίων σε πάνω από πέντε νοσοκομεία.
Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε για τη συνεχή στήριξη προς τον σύλλογο μας, για το ιδιαίτερο έργο μας,  και ότι η συνέχεια θα είναι ευχάριστη από πλευράς Ε.ΚΕ.Α.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ε.ΚΕ.Α και δίνουμε υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να διαδώσουμε την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας-αιμοπεταλιοδοσιας.
Ευχαριστούμε το μέλος του συλλόγου μας Βόμβα Κωνσταντίνο που είναι και μέλος του ΔΣ ΠΟΣΕΑ, και την Κατερίνα πολιτίδου που μας εκπροσώπησαν σε αυτή τη σημαντική συνάντηση.
Για το ΔΣ 
Ο Πρόεδρος 
Σκόρδας Χρήστος
Ο Γ Γραμματέας 
Τσιώγκας Κωνσταντίνος
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Λίτσα Παλαμά
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...