Το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας, σε Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Μεταξύ 16 σχολείων από ολόκληρη τη χώρα- Μεγάλη διάκριση για την Πτολεμαϊδα

Στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα συμμετέχει το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας, με ομάδα 3 μαθητών και 2 συνοδών-εκπαιδευτικών.

Το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας είναι το μοναδικό σχολείο από την Πτολεμαϊδα και την Εορδαία, ένα από τα 2 σχολεία στην Δυτ. Μακεδονία και συμπεριλαμβάνεται στα 16 σχολεία από ολόκληρη την χώρα , τα οποία εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον μεγάλο αυτό Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό.

H συμμετοχή αυτή προέκυψε , από την συνεργασία της Διεύθυνσης του Σχολείου, με τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας και την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση των μαθητών, όπου κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Πτολεμαϊδας, ειδικό σεμινάριο του KIDS SAVE LIVES , με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας είναι το μοναδικό σχολείο του Νομού Κοζάνης που έχει πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς και μαθητές στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, με πτυχίο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

Δείτε Επίσης

Αυξάνεται η τιμή έκδοσης του διπλώματος οδήγησης - για όλους όσους είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυξάνεται η τιμή έκδοσης του διπλώματος οδήγησης – για όλους όσους είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει.

Με μια νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η κυβέρνηση οδηγεί σε αύξηση και το κόστος της έκδοσης νέου διπλώματος κατά 120 ευρώ για όλους όσους είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει.

Διαβάστε περισσότερα »
Νέο εξοικονομώ: Ανατροπές με επιδοτήσεις έως 75% - Όλες οι λεπτομέρειες για τις μοριοδοτήσεις
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο εξοικονομώ: Ανατροπές με επιδοτήσεις έως 75% – Όλες οι λεπτομέρειες για τις μοριοδοτήσεις

Ανατροπές έρχονται στο «Νέο Εξοικονομώ» καθώς υιοθετείται μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία στις επιδοτήσεις για «μαστορέματα» στο σπίτι. Η λογική του «όποιος πρόλαβε… την κρατική ενίσχυση είδε» εγκαταλείπεται και υιοθετείται ένα νέο μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα »
Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ (εγκύκλιος)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ (εγκύκλιος)

Κοινοποιήθηκε η νέα εγκύκλιος του e-ΕΦΚΑ «Πρακτική άσκηση σπουδαστών Ινστιτούτων Επαγγελματικής  Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων». Με τις διατάξεις του αρ. 27 και της παρ. 7 του αρ.

Διαβάστε περισσότερα »
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά σήμερα η πλατφόρμα - Ποιοι το δικαιούνται και ποιοι όχι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά σήμερα η πλατφόρμα – Ποιοι το δικαιούνται και ποιοι όχι

Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα ξανά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους φοιτητές που δεν είχαν υποβάλει αίτηση στεγαστικού επιδόματος από 1η έως την 30η Ιουνίου καθώς πλέον και των σπουδαστών στα δημόσια ΙΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα »
Σκρέκας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο Εξοικονομώ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκρέκας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο Εξοικονομώ

Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο Εξοικονομώ, σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας. Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας ο οποίος αποκάλυψε πότε

Διαβάστε περισσότερα »
Τι είναι η απάτη του «ηλεκτρονικού ψαρέματος» – Πώς να προστατευθούν οι χρήστες των ψηφιακών τραπεζικών δικτύων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι είναι η απάτη του «ηλεκτρονικού ψαρέματος» – Πώς να προστατευθούν οι χρήστες των ψηφιακών τραπεζικών δικτύων

«Όλες οι κάρτες απενεργοποιούνται προσωρινά για διαδικτυακές πληρωμές μέχρι να εγγραφείτε στα αναβαθμισμένα μέτρα ασφαλείας. Για να το ενεργοποιήσετε, ακολουθήστε τα ακόλουθα απλά βήματα». Ένα από τα μηνύματα που λαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida