Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τι προβλέπει το πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ για τους αγρότες – Επιστολή Στάσση στη Βουλή

Τι προβλέπει το πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ για τους αγρότες

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Για την υιοθέτηση ενός ευνοϊκού προγράμματος διακανονισμών για τους αγρότες κάνει λόγο η ΔΕΗ απαντώντας με επιστολή της σε σχετική ερώτηση στη Βουλή και η οποία τέθηκε από 19 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα “Μέτρα στήριξης επαγγελματιών αγροτών από τη ΔΕΗ”.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια η Επιχείρηση στην επιστολή της, όλοι οι αγροτικοί πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές θα έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης, με την καταβολή προκαταβολής του 15% ή 20% της οφειλής τους στη ΔΕΗ και αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε έως 18 ή 24 δόσεις, αντίστοιχα.

Αλλά και για αυτούς που εισπράττουν μεταχρονολογημένα σε σχέση με το χρόνο που καταναλώνουν, παρέχεται από το 2018 η δυνατότητα αναστολής έκδοσης των λογαριασμών για τους μήνες από Μάιο έως και Σεπτέμβριο, μετά από σχετική αίτηση για ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η διαδικασία έγκρισης και για τα δύο προγράμματα γίνεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ με την υποβολή σχετικής αίτησης ή τηλεφωνικά μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού κέντρου, καλώντας στο 11770.

Επιπρόσθετα, η ΔΕΗ στην επιστολή της – υπογεγγραμμένη από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Στάσση – εκθέτει και μια σειρά ακόμη διευκολύνσεις προς την “αγροτιά” ,όπως “μέσω της παροχής ιδιαίτερα ευνοϊκών τιμολογίων καθώς και ειδικών προνομίων ως προς τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, αφού απαλλάσσονται από τη χρέωση για τον ΑΔΜΗΕ, το ΔΕΔΔΗΕ και τον ΕΦΚ, καθώς επίσης, χρεώνονται με χαμηλότερες τιμές για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) και για το ΕΤΜΕΑΡ (τέλος υπέρ ΑΠΕ).

Τέλος, μια ακόμη διευκόλυνση αποτελεί η κατάργηση της χρέωσης του παγίου για το επόμενο τρίμηνο.

Δείτε εδώ αναλυτικά την επιστολή της ΔΕΗ προς την Βουλή

 

 

 

energypress.gr

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida