Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΤΔΜ – Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση Συστήματος Ηλεκτρονικής Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών»

Συλλυπητήρια επιστολή του ΤΕΕ/ΤΔΜ για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου Νανόπουλου.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το κεντρικό ΤΕΕ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ”, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΔΜ (Μπουσίου & Εστίας 3, Κοζάνη).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των νέων εφαρμογών από στελέχη του ΤΕΕ. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλα τα μέλη του ΤΕΕ/ΤΔΜ, σε ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς, σε αρμόδιους υπαλλήλους των Υπηρεσιών Δόμησης και των τεχνικών υπηρεσιών των ΟΤΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα απλοποιείται και επιταχύνεται η διαδικασία για την έκδοση κάθε οικοδομικής αδείας. Θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά, με πλήρη διαφάνεια, χωρίς επαφή με τις υπηρεσίες και με διαρκή έλεγχο. Με το νέο σύστημα όλα τα δικαιολογητικά και οι μελέτες για την έκδοση Άδειας Δόμησης, θα υποβάλλονται και θα διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά. Ηλεκτρονικά ήδη γίνεται ο προσδιορισμός του ελεγκτή δόμησης από το σχετικό Μητρώο του ΥΠΕΝ, προκειμένου να πραγματοποιούνται οι προβλεπόμενες αυτοψίες κατά την ανέγερση του κτιρίου.

Το σύστημα e-Άδειες του ΥΠΕΝ αφορά κάθε είδους οικοδομικές άδειες, έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του ν.4495/2017 και της Υπουργικής Απόφασης ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/48123/6983, βρίσκεται ήδη σε πιλοτική λειτουργία από τις 3/9/2018 για εξοικείωση των χρηστών του συστήματος και θα παραμείνει σε αυτή μέχρι τις 15/10/2018, οπότε και ξεκινά η πλήρη λειτουργία της εφαρμογής.

Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Μαυροματίδης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida