Τα τρία πράγματα που πρέπει να ελέγχεις στο αυτοκίνητο όταν γυρνάς από διακοπές

Τα σημεία που πρέπει να δώσεις σημασία Επιστρέφοντας από διακοπές ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγχουμε το αυτοκίνητό μας. Τι ακριβώς, όμως, πρέπει να κοιτάμε και πού να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία; Δες τα τρία πράγματα που πρέπει να ελέγχεις στο αυτοκίνητο όταν γυρνάς από διακοπές... 1. Τα λάδια του αυτοκινήτου Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ελέγξεις είναι η στάθμη του λαδιού. Σε περίπτωση που ο κινητήρας έχει «κάψει» λάδια πρέπει να τα αναπληρώσεις στο συνεργείο μέχρι την στάθμη που ορίζει ο κατασκευαστής. 2. Φρένα Πιθανόν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να εντόπισες μαλακό πεντάλ. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε απώλεια υγρού φρένων, από την ύπαρξη αέρα στις σωληνώσεις του συστήματος φρένων ή σε φθορά των φθαρτών μερών του συστήματος. Δώσε σημασία και φρόντισε για την αλλαγή τους. 3. Υγρά Το τρίτο και σημαντικό που πρέπει να ελέγξουμε είναι η στάθμη των υγρών στο ψυγείο αλλά και του νερού στο δοχείο του παρμπρίζ. Αν είναι χαμηλά θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ανάλογα υγρά.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Τα σημεία που πρέπει να δώσεις σημασία

Επιστρέφοντας από διακοπές ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγχουμε το αυτοκίνητό μας. Τι ακριβώς, όμως, πρέπει να κοιτάμε και πού να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία;

Δες τα τρία πράγματα που πρέπει να ελέγχεις στο αυτοκίνητο όταν γυρνάς από διακοπές…

1. Τα λάδια του αυτοκινήτου

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ελέγξεις είναι η στάθμη του λαδιού. Σε περίπτωση που ο κινητήρας έχει «κάψει» λάδια πρέπει να τα αναπληρώσεις στο συνεργείο μέχρι την στάθμη που ορίζει ο κατασκευαστής.

2. Φρένα

Πιθανόν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να εντόπισες μαλακό πεντάλ. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε απώλεια υγρού φρένων, από την ύπαρξη αέρα στις σωληνώσεις του συστήματος φρένων ή σε φθορά των φθαρτών μερών του συστήματος. Δώσε σημασία και φρόντισε για την αλλαγή τους.

3. Υγρά

Το τρίτο και σημαντικό που πρέπει να ελέγξουμε είναι η στάθμη των υγρών στο ψυγείο αλλά και του νερού στο δοχείο του παρμπρίζ. Αν είναι χαμηλά θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ανάλογα υγρά.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida