Στις Εργατικές Κατοικίες Πτολεμαΐδας τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας. Ξεκίνημα για το «Θεσμό της Γειτονιάς και της Κοινότητας». (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στις Εργατικές Κατοικίες Πτολεμαΐδας τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας. Ξεκίνημα για το «Θεσμό της Γειτονιάς και της Κοινότητας».

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Από τις Εργατικές Κατοικίες Πτολεμαΐδας ξεκίνησε σήμερα το πρωί πιλοτικά ο θεσμός της Γειτονιάς και της Κοινότητας, ο οποίος ήταν από τις βασικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής του Δήμου Εορδαίας. Πιο συγκεκριμένα η πόλη της Πτολεμαΐδας χωρίστηκε σε Οικοδομικά Τετράγωνα, στα οποία για μια εβδομάδα, υπάλληλοι διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου παρεμβαίνουν, διορθώνουν και προλαμβάνουν προβαίνοντας σε εργασίες συντήρησης, καθαρισμού, καλλωπισμού, επούλωσης οδοστρώματος, αποψίλωσης, κοψίματος επικίνδυνων κλαδιών κ.α., βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών. Οι ίδιες εργασίες θα γίνονται σε όλες τις  Kοινότητες του δήμου.

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στα συνεργεία εξωτερικών χώρων του δήμου, για την πολύτιμη συμβολή τους, σημείωσε ότι μία ακόμα θεμελιώδης δέσμευση έναντι των πολιτών ξεκίνησε να υλοποιείται. Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο θεσμός της Γειτονιάς και της Κοινότητας θα συντελέσει στο μέγιστο βαθμό για να έχουμε καθαρούς και όμορφους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους και λειτουργικές όλες τις δημοτικές υποδομές σε κάθε γωνιά της Εορδαίας, έτσι ώστε να απολαμβάνει την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του ο δημότης.

 

 

8 scaled 6 scaled 4 scaled 2 scaled 9 scaled 7 scaled 5 scaled 3 scaled 1

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida