ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – Η διαφορετικότητα θα πρέπει να αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης

1λ ανάγνωσης

Η 3η Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία και μας καλεί να αναλογιστούμε τις αξίες της ισότητας, της συμπερίληψης και της προσβασιμότητας.

Είναι μία ημέρα που υπενθυμίζει, προς κάθε κατεύθυνση, την υποχρέωση διασφάλισης της ισότιμης αντιμετώπισης  όλων των ανθρώπων ΑμεΑ.

Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αστερίσκους, χωρίς προϋποθέσεις

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στήριξε διαχρονικά δραστηριότητες και αγωνιστικές παρεμβάσεις του αναπηρικού κινήματος προσδοκώντας την άρση κάθε μορφής προκατάληψης και την αποκατάσταση στρεβλώσεων που ξεκινούν από το ζήτημα της προσπελασιμότητας και καταλήγουν στη απαραίτητη παρουσία/δραστηριότητα των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Με πίστη στις δυνατότητες όλων, θα συνεχίζουμε να προσθέτουμε το δικό μας λιθαράκι ώστε να χτίζουμε γέφυρες κατανόησης και αποδοχής, δημιουργώντας προϋποθέσεις για ένα μέλλον όπου η διαφορετικότητα δεν θα αποτελεί εμπόδιο, αλλά πηγή δύναμης και έμπνευσης.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Θέσεις εργασίας Tottis Pack Α.Ε
Ευκαιρία Καριέρας από την TOTTIS PACK A.E. – Προσλαμβάνει Προϊστάμενο Λογιστηρίου
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis