Σικάγο το Λιβαδερό! Ένοπλος εισέβαλε έβρισε και χτύπησε υπάλληλο!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tο πρωί της Πέμπτης 4 Αυγούστου 2016, ένοπλος δημότης οπλισμένος με δίκαννο πυροβόλο όπλο, εισέβαλλε στο δημοτικό κατάστημα Λιβαδερού του δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Απείλησε, έβρισε και χτύπησε τον συνάδελφο, ο οποίος ευτυχώς κράτησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να τον αφοπλίσει. Φυσικά κατατέθηκε η ανάλογη καταγγελία στο Α.Τ. Σερβίων.

Το περιστατικό δεν αφορά έναν «ευέξαπτο» πολίτη που «παραφρόνησε» από την «άδικη ταλαιπωρία» που τον υποβάλλει το δημόσιο, χαρακτηρισμοί που κατά κόρον χρησιμοποιούνται από τα λαϊκιστικά μμε. Αφορά έναν πολίτη που έχοντας προσωπικές διαφορές με άλλον πολίτη καταφέρθηκε εναντίον του εργαζόμενου θεωρώντας πως προσωποποιεί την πηγή του κακού.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια υπήρχε μια έντονη και κατευθυνόμενη επίθεση στους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα και των δήμων, οι οποίοι ενοχοποιήθηκαν συνολικά σαν «κηφήνες», «διεφθαρμένοι», «βολεμένοι», όπως πολύ συχνά χαρακτηριστήκαμε ακόμα και από βήματος της βουλής. Οι συνεχιζόμενες βίαιες επιθέσεις εναντίον εργαζομένων είναι απόρροια από την μια της εντεινόμενης κοινωνικής πίεσης αλλά από την άλλη αποτελούν προϊόν και αυτού ακριβώς του καλλιεργούμενου κοινωνικού κανιβαλισμού.

Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε την ανήθικη, εγκληματική, ντροπιαστική και για τον θύτη επίθεση εναντίον του συναδέλφου. Είναι αυτονόητο ότι θα του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι επιτέλους πρέπει να σταματήσει και η αναπαραγωγή στερεοτύπων που στοχοποιούν ομάδες εργαζομένων και διαιωνίζουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Η αξιοπρέπεια μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Για το Δ.Σ. του Σ.Υπ.Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης

Ο πρόεδρος                                                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Γ. Δαλαγιώργος                                                                                              Ιωσήφ Μιχαηλίδης

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida