Κωτσιδης Στέφανος

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ” ΘΕΡΙΣΕ ” ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΛΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ (του Ρούλη Κοκελίδη)

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ " ΘΕΡΙΣΕ " ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΛΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ (του Ρούλη Κοκελίδη)
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ” ΘΕΡΙΣΕ ” ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΛΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ (του Ρούλη Κοκελίδη)

Η Ολική καταστροφική της αγροτικής παραγωγής, ήταν αποτέλεσμα της σφοδρής χαλαζόπτωσης στην Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η καταστροφή είναι πρωτοφανής στην περιοχή Κοζάνης, Πτολεμαίδας και Αμυνται‘ου . Επείγει  να υπάρξουν άμεσα πρωτοβουλίες από την Κυβέρνηση και τον ΕΛΓΑ. Ειδικότερα στον κάμπο ΣΑΡΙΓΚΙΟΛ ( καλλιέργειες αγροτών ΔΡΕΠΑΝΟΥ, ΚΟΙΛΑΔΑΣ, ΑΓ. ΔΗΜΙΤΡΙΟΥ) οι παραγωγοί  βρίσκονται σε απόγνωση,  ζητούν την ουσιαστική στήριξη της Πολιτείας!!! Να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΌΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ και το αυξημένο κόστος παραγωγής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Τελικά  η αξία της πρωτογενούς παραγωγής, Γεωργία, κτηνοτροφία είναι  σημαντική παράμετρος για την ανάπτυξη της χώρας μας,  για την ποιότητα της ζωής. Ο αγρότης,  ο κτηνοτρόφος  έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά σοβαρών  προκλήσεων. Επιβάλλεται πλέον βαθιά γνώση, έρευνα όλων των σταδίων της παραγωγής  και της ΠΡΟΛΗΨΗΣ  !!!

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.