Πτολεμαΐδα: Το χιόνι έφερε προβλήματα και γκρίνια

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πολλές διαμαρτυρίες και παράπονα για τα καθυστερημένα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την χιονόπτωση, η οποία συνεχίζεται με μειωμένη ένταση. Το ύψος του χιονιού μέσα στην πόλη της Πτολεμαΐδας υπερβαίνει τα εικοσιπέντε εκατοστά ενώ στα Ορεινά κοντά στα πενήντα περίπου εκατοστά.

Οι μετακινήσεις με πολύ μεγάλη δυσκολία, το επαρχιακό οδικό δίκτυο δεν έχει καθαρισθεί- πρόεδροι Τοπικών κοινοτήτων στη Δημοτική Ενότητα Μουρικίου αναφέρουν ότι δεν είδαν κανένα εκχιονιστικό μηχάνημα – ενώ, για να διανύσουν μία απόσταση 14 χιλιόμετρων, μετακινούμενοι στην Πτολεμαΐδα, χρειάστηκαν τρία τέταρτα. Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Χαϊτίδης, δήλωσε, ότι από την πρώτη στιγμή όλος ο στόλος – 10 μηχανήματα και αλατιέρες- και οι υπάλληλοι του Δήμου Εορδαίας ήταν έξω, όπως και όλη τη νύχτα, στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν τους δρόμους ανοιχτούς, αλλά η συνεχιζόμενη, πυκνή χιονόπτωση δυσχέραινε το έργο τους.

Καθυστερήσεις και πολλά προβλήματα στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών γιατί οι δρόμοι δεν ήταν καθαροί. Στη Βλάστη, ο Πρόεδρος Μηνάς Δαλακιούρης, από τις 6.30 το πρωί, προσπαθεί με το εκχιονιστικό μηχάνημα να διατηρήσει τον δρόμο Πτολεμαΐδας- Βλάστης, ανοιχτό. Τα φορτωμένα με χιόνια δέντρα μέσα στην Πτολεμαΐδα, πέφτουν, και θα πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί. 

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ  ΜΑΙΡΗ ΚΕΣΚΙΛΙΔΟΥ

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida