Πτολεμαΐδα: Στο Εμπορικό Πολύκεντρο οι υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η προσθήκη δύο ορόφων, 1430 τετραγωνικά μέτρα το εμβαδόν του κάθε ορόφου, στο κτίριο του Εμπορικού Πολύκεντρου Πτολεμαΐδας, όπου θα μεταφερθούν οι Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας, θα δώσει οριστική λύση στο στεγαστικό πρόβλημα, ενώ, οι επεμβάσεις στο υπόγειο γκαράζ καθώς και οι παρεμβάσεις στον διπλανό χώρο για τη δημιουργία Κλειστής Αγοράς, θα αναβαθμίσουν την γύρω περιοχή, προς όφελος των Πολιτών.

Τα παραπάνω ανέφεραν στη διάρκεια της πρόσφατης κοινής συνέντευξης τύπου ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. Η σχετική πρόταση, εγκρίθηκε, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, προϋπολογισμού 2,8 εκατομμύρια Ε, και πηγή χρηματοδότησης το πρόγραμμα του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης. Παράλληλα, επιταχύνονται οι διαδικασίες για την μεταστέγαση των υπολοίπων Δημοσίων Υπηρεσιών της Πτολεμαΐδας- ΔΟΥ ΕΦΚΑ Ειρηνοδικείο Εορδαίας- στο Διοικητήριο της Περιφέρειας, ενώ, ο Δήμος Εορδαίας διεκδικεί την επανίδρυση δύο υπηρεσιών της Δ Ο Υ, οι οποίες έχουν καταργηθεί.

 

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida