Πτολεμαΐδα: Πριν από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει η 4η Μονάδα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Πριν από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει η 4η Μονάδα

Ξεκίνησε από τη ΔΕΗ η αντικατάσταση των ανταλλακτικών του στροβίλου της 4ης Μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς, η οποία παραμένει εκτός λειτουργίας μετά την βλάβη που σημειώθηκε στις 8  Ιανουαρίου. Αυτό αναφέρει σε έγγραφο του προς την Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης ο Διευθυντής του ΑΗΣ Καρδιάς κ. Τσίγκας, σημειώνοντας ότι μετά τον εντοπισμό του προβλήματος στον στρόβιλο, η Επιχείρηση απευθύνθηκε σε τρείς εξειδικευμένες κατασκευαστικές εταιρείες, επιλέγοντας τον τρόπο αντικατάστασης και στην εκτίμηση των ανταλλακτικών που θα απαιτηθούν. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης των ανταλλακτικών του στροβίλου, εντός του ερχόμενου Καλοκαιριού η Μονάδα και πολύ νωρίτερα από την έναρξη της νέας θερμαντικής περιόδου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!