Πτολεμαΐδα: Νέο δημοτικό σχολείο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Την ένταξη του έργου της «Κατασκευής του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ  της Πτολεμαΐδας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης.

Το σχολείο, που θα αποτελείται από ένα κτίριο δύο ορόφων και υπόγειου και θα χωρίζεται σε τρία επιμέρους κτίρια, θα κτιστεί σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 3.368,20m2.

Ο α’ όροφος θα περιλαμβάνει: τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο, χώρο εστίασης των μαθητών, γραφεία διοίκησης, τα απαραίτητα WC (μαθητών, Α.Μ.Ε.Α, διδασκάλων), αποθήκη, δύο κλιμακοστάσια, ασανσέρ, διάδρομο και ημιυπαίθριους χώρους.

Ο β’ όροφος θα περιλαμβάνει: οχτώ αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα Η/Υ, εργαστήριο εικαστικών – αισθητικής αγωγής μουσικής, βιβλιοθήκη, δύο κλιμακοστάσια, ασανσέρ και μηχανοστάσιο.

Το έργο, προϋπολογισμού 3.997.517,65 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Με το έργο αυτό καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες σε σχολική στέγη στην πόλη της Πτολεμαΐδας, έτσι όπως έχουν αποτυπωθεί στο περιφερειακό σχέδιο χαρτογράφησης των υποδομών, που έχει εκπονηθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida