Πτολεμαΐδα: Μια λαμπάδα για να μην κλείσει το Κέντρο φροντίδας παιδιού

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μια λαμπάδα για να μην κλείσει το Κέντρο φροντίδας παιδιού

Πασχαλινές λαμπάδες και άλλες κατασκευές, προετοιμάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς, οι 30 Εθελοντές του «Συλλόγου Γονέων – κηδεμόνων φίλων Ατόμων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας», τις οποίες θα τις διαθέσουν από τις Αρχές Απριλίου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.

Τα έσοδα θα καλύψουν βασικές ανάγκες του «Κέντρου Φροντίδας Παιδιού», στο οποίο απασχολούνται δημιουργικά 40 παιδιά με σοβαρές παθήσεις. Η δομή υποστηρίζεται μόνο από τους γονείς και η λειτουργία βρίσκεται σε οριακό σημείο, καθώς δεν υλοποιούνται οι χρόνιες υποσχέσεις από πλευράς των Αυτοδιοικητικών για την ίδρυση και λειτουργία ενός ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, στο κτίριο, που παραχώρησε για τον σκοπό αυτό, πριν από χρόνια , η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης – Πρεσπών και Εορδαίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!