Πτολεμαΐδα: Κτιριακές επεμβάσεις στο εσωτερικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Διοίκηση Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας : Ευχαριστήριο

Τις φθορές του χρόνου σε εσωτερικούς χώρους του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, αποκαθιστούν τεχνικά συνεργεία του Δήμου Εορδαίας, ώστε να αναβαθμισθεί η αισθητική των διαδρομών και κοινόχρηστων χώρων. Πρόκειται για μία σειρά οικοδομικών παρεμβάσεων περιορισμένης κλίμακας,  με τεχνικές ειδικότητες  που δεν διαθέτει το Νοσοκομείο και προσφέρθηκε ο Δήμος Εορδαίας, για να καλύψει το κενό και παράλληλα να εξωραΐσει την εικόνα κλινικών, όπως η Καρδιολογική, η Ορθοπεδική, η Ογκολογική, τα ΤΕΠ.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας, Περικλής Κοσμολιάπτσης, τόνισε πως σε συνεργασία με την ΠΕ Κοζάνης, επικαιροποιείται Μελέτη χρωματισμών του Νοσοκομείου και ταυτόχρονα συντάσσεται Νέα Μελέτη για τον χρωματισμό της εξωτερικής όψης του κτιρίου, ενώ, με την ολοκλήρωση τους και αναλόγως του προϋπολογισμού, θα αναζητηθούν οι τρόποι χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!