Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: «Αγώνας» ένταξης έργου-Γνωμοδότηση για το αποχετευτικό Πενταβρύσου- Περδίκκα-Ανατολικού

Διαδικτυακό Βιωματικό Σεμινάριο (για τους πολίτες της Εορδαίας)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Την  γνωμοδότηση  του  Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, εξασφάλισε το έργο της αποχέτευσης των λυμάτων των τριών (3) τοπικών κοινοτήτων της  Πενταβρύσου, του Περδίκκα και του Ανατολικού, προκειμένου να υποβληθεί και να  κατατεθεί άμεσα στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα , για να  χρηματοδοτηθεί η υλοποίηση του τα επόμενα χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο  Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε ) Δημήτρης Τσεχελίδης, τόνισε ότι «γίνεται αγώνας δρόμου, για να κατατεθεί μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, το έργο αυτό, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα».

eordaialive

Με την γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, η οποία δόθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής απογευματινής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαϊδα, ξεκινά μεταξύ άλλων  και η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων γνωμοδοτήσεων που χρειάζονται,  για την υποβολής της σχετικής πρότασης του έργου. Όπως  επεσήμανε μάλιστα ο κ. Τσεχελίδης , «το έργο είναι ιδιαίτερης περιβαλλοντικής σημασίας για την περιοχή και επιχειρείται να γίνει από το 2007, έτσι ώστε  τα λύματα των τριών (3) τοπικών κοινοτήτων, να διοχετευθούν στον κεντρικό αγωγό της Πτολεμαϊδας, για βιολογικό καθαρισμό».

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Ε και δημοτικός σύμβουλος Εορδαίας ,έκανε γνωστό επίσης ότι «στην διαδικασία για την υποβολή της πρότασης του έργου, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενός προβλήματος  σχετικά με το τοπογραφικό που αφορά και την ίδια την κατασκευή του αντλιοστασίου που χρειάζεται να γίνει στην περιοχή».

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida