Πρύτανης στην ΕΡΤ Κοζάνης: Οι στόχοι του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας

Πρύτανης στην ΕΡΤ Κοζάνης: Οι στόχοι του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σε συνεχείς συσκέψεις και προετοιμασία βρίσκεται το Πανεπιστήμιο  Δυτ. Μακεδονίας, ενόψει  της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς  που  ξεκινά στις  12 Οκτωβρίου, ενώ στο πλαίσιο  της  εφαρμογής της γενικής οδηγίας του Υπουργείου Παιδείας  για διά  ζώσης διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων, καθώς και παρακολούθηση των μαθημάτων έως και  50 φοιτητές, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει λεπτομερής εκτίμηση της κατάστασης  στην Σύγκλητο  του Πανεπιστημίου, προκειμένου  να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις.

Αυτό  τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου  Δυτ. Μακεδονίας,   Θεόδωρος Θεοδουλίδης, προσθέτοντας  ότι  «από χθες ξεκίνησαν  οι εξετάσεις  των  φοιτητών εξ αποστάσεως και  το  Νέο Πανεπιστήμιο  είναι καθ’ όλα έτοιμο, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας δύσκολης περιόδου».

Ο  κ. Θεοδουλίδης  υπογράμμισε  ότι  «κατά  τον πρώτο χρόνο θητείας της νέας πρυτανικής αρχής, τέθηκαν οι βάσεις  για την μετάβαση  στην πραγματικότητα του Νέου και ενιαίου Πανεπιστημίου στην Δυτ. Μακεδονία, με νέα νοοτροπία και ανασυγκρότηση δομών και θεσμών , στο πλαίσιο της οργάνωσης του».

eordaialiveΣε  ότι αφορά  τους στόχους  της νέας  περιόδου, ο  Πρύτανης  του Πανεπιστημίου  Δυτ. Μακεδονίας , ανέφερε  την  πιστοποίηση του Ιδρύματος η οποία αναμένεται τους επόμενους μήνες από την Εθνική  Αρχή, όπως επίσης και  την  ενεργό συμμετοχή του  Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας  στην μεταλιγνιτική περίοδο,   με  αναβαθμισμένο ρόλο και  εμβληματικές δράσεις , καθώς  και  την προετοιμασία  με το σύνολο των ενεργειών που απαιτούνται, προκειμένου «εάν όλα πάνε καλά, σε ένα χρόνο, να γίνει δυνατή η μετακίνηση τμήματος  του Πανεπιστημίου  Δυτ. Μακεδονίας , στις εγκαταστάσεις  της  Πανεπιστημιούπολης που δημιουργείται, στην περιοχή της  ΖΕΠ  Κοζάνης».

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗΑντώνης  Μαυρίδης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κέντρο Ποδηλάτου Παπαδόπουλος
Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Εξατμίσεις Ρουσόπουλος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida