Ποιοι θα λάβουν νέα SMS για εμβολιασμό

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ποιοι θα λάβουν νέα SMS για εμβολιασμό

Ποιοι θα λάβουν νέα SMS για εμβολιασμό

Νέα SMS θα έρθουν στα κινητά τις επόμενες μέρες για ραντεβού για εμβολιασμό. Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Την αποστολή νέων SMS για ραντεβού για εμβολιασμό προανήγγειλε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Γεωργαντάς αποσαφήνισε ότι πρόκειται να τα λάβουν στα κινητά τους οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση αλλά δεν έχουν πάει να εμβολιαστούν.

«Σε όσους ήταν γραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση και δεν πήγαν να εμβολιαστούν θα τους στείλουμε νέο SMS με το οποίο θα τους δίνουμε τη δυνατότητα για ραντεβού, θα γίνουν στοχευμένες ενημερώσεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 2 εκατομμύρια είναι εγγεγραμμένοι, όμως επισήμανε πως οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν εμβολιαστεί.

Πρώτες δόσεις κλείνονται, επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ανέφερε ότι «από τη Δευτέρα έχουμε 120.000 νέα ραντεβού, δηλαδή 60.000 συμπολίτες έχουν μπει στην πλατφόρμα να κλείσουν τον εμβολιασμό τους. Οι μισοί 30.000 οι νεότερες ηλικίες» λέγοντας πως λειτούργησε το freedom pass που ανακοινώθηκε για τους νέους 18-25 ετών.

Σημείωσε δε πως είναι «ικανοποιητικός ο ρυθμός των 100.000 εμβολιασμών» και υπενθύμισε πως «έχουμε περιορίσει την ποινή σε έξι ημέρες σε όποιον κάνει ακύρωση».

Υπάρχει, υπογράμμισε, δυνατότητα να κλείσει κανείς ραντεβού όπου θέλει με όλα τα εμβόλια, δηλαδή να κάνει, π.χ., κάποιος την πρώτη δόση στην Αθήνα και τη δεύτερη δόση στις διακοπές του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!