Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ποιοι θα λάβουν νέα SMS για εμβολιασμό

Ποιοι θα λάβουν νέα SMS για εμβολιασμό

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ποιοι θα λάβουν νέα SMS για εμβολιασμό

Νέα SMS θα έρθουν στα κινητά τις επόμενες μέρες για ραντεβού για εμβολιασμό. Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Την αποστολή νέων SMS για ραντεβού για εμβολιασμό προανήγγειλε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Γεωργαντάς αποσαφήνισε ότι πρόκειται να τα λάβουν στα κινητά τους οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση αλλά δεν έχουν πάει να εμβολιαστούν.

«Σε όσους ήταν γραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση και δεν πήγαν να εμβολιαστούν θα τους στείλουμε νέο SMS με το οποίο θα τους δίνουμε τη δυνατότητα για ραντεβού, θα γίνουν στοχευμένες ενημερώσεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 2 εκατομμύρια είναι εγγεγραμμένοι, όμως επισήμανε πως οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν εμβολιαστεί.

Πρώτες δόσεις κλείνονται, επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ανέφερε ότι «από τη Δευτέρα έχουμε 120.000 νέα ραντεβού, δηλαδή 60.000 συμπολίτες έχουν μπει στην πλατφόρμα να κλείσουν τον εμβολιασμό τους. Οι μισοί 30.000 οι νεότερες ηλικίες» λέγοντας πως λειτούργησε το freedom pass που ανακοινώθηκε για τους νέους 18-25 ετών.

Σημείωσε δε πως είναι «ικανοποιητικός ο ρυθμός των 100.000 εμβολιασμών» και υπενθύμισε πως «έχουμε περιορίσει την ποινή σε έξι ημέρες σε όποιον κάνει ακύρωση».

Υπάρχει, υπογράμμισε, δυνατότητα να κλείσει κανείς ραντεβού όπου θέλει με όλα τα εμβόλια, δηλαδή να κάνει, π.χ., κάποιος την πρώτη δόση στην Αθήνα και τη δεύτερη δόση στις διακοπές του.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida