Πέτσας «αδειάζει» Άδωνη: Καμία συζήτηση να απαγορευτεί η είσοδος ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πέτσας «αδειάζει» Άδωνη: Καμία συζήτηση να απαγορευτεί η είσοδος ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο

Πέτσας «αδειάζει» Άδωνη: Καμία συζήτηση να απαγορευτεί η είσοδος ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο

Μεγαλοπρεπώς άδειασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας τον υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη σχετικά με το θέμα της απαγόρευσης  εισόδο των ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσα – φανερώνοντας και το αλαλού, που επικρατεί στην κυβέρνηση – ανέτρεψε πλήρως τη δήλωση Γεωργιάδη ο οποίος προανήγγειλλε ότι θα απαγορευτεί ή είσοδος σε ανεμβολίαστους.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας δήλωσε:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

«Αυτό που έχει σημασία, αυτή τη στιγμή, είναι να είμαστε σαφείς στους κανόνες μας. Οι εμβολιασμένοι, οι οποίοι αποτελούν και τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, σιγά-σιγά θα δουν όλους τους περιορισμούς που είχαν -είτε αυτοί αφορούν στη μετακίνησή τους, είτε στη διασκέδαση- να αίρονται. Όσον αφορά στο θέμα του λιανεμπορίου, αυτό που φάνηκε και το προηγούμενο διάστημα -όταν τα ποσοστά εμβολιασμού ήταν χαμηλότερα- ήταν ότι η χρήση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και της μάσκας μάς προφύλαξε από μία διασπορά. Επομένως, αυτή τη στιγμή, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια συζήτηση για το λιανεμπόριο.

Η συζήτηση που γίνεται, αφορά κυρίως στη μετακίνηση και στην ψυχαγωγία. Εκεί, σαφέστατα, θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη ευκολία για τους εμβολιασμένους από ό,τι για τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι ενδεχομένως θα πρέπει να μείνουν εκτός -ιδίως από εσωτερικούς χώρους, όσο πηγαίνουμε στο φθινόπωρο. Το θέμα του λιανεμπορίου, αυτή την ώρα, δεν έχει συζητηθεί και η εμπειρία δείχνει ότι η χρήση της μάσκας, καθώς και η τήρηση των αποστάσεων και όλων μέτρων υγειονομικής προστασίας -τόσο στα σούπερ μάρκετ, όσο και στα καταστήματα λιανικού εμπορίου- μας προφύλαξε από μεγάλη διασπορά, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!