Οριστική διαγραφή μηνυμάτων messenger & συνομιλιών -Πως (δεν) γίνεται

Οριστική διαγραφή μηνυμάτων messenger & συνομιλιών -Πως (δεν) γίνεται

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οριστική διαγραφή μηνυμάτων messenger & συνομιλιών -Πως (δεν) γίνεται

Η διαγραφή μηνυμάτων messenger στο Facebook είναι γεγονός από τον Φεβρουάριο του 2019.

Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν οριστικά τα μηνύματα που επιθυμούν εύκολα.

Προσοχή, η οριστική διαγραφή μηνυμάτων και από τους δύο ή περισσότερα μέλη μίας συνομιλίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο τα πρώτα 10 λεπτά.

Τι γίνεται μετά τα 10 λεπτά;
Τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Αφού περάσουν 10 λεπτά το Facebook messenger δίνει την επιλογή και πάλι για την διαγραφή τους. Με την διαφορά όμως ότι τα μηνύματα ή και μία ολόκληρη συνομιλία θα διαγραφή μόνο για τον χρήστη που την κάνει και δεν θα υπάρχει πουθενά στο προφίλ. Όμως στον messenger του άλλου συνομιλητή ή και συνομιλητών θα υπάρχει.

Διαγραφή ολόκληρης συνομιλίας: Στην “οθόνη” όπου βλέπουμε όλες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει πατάμε παρατεταμένα πάνω σε αυτή που θέλουμε να διαγράψουμε. Έτσι θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές όπως και αυτή της διαγραφής. Και πάλι όμως η διαγραφή θα γίνει μόνο για εμάς και η συνομιλία θα υπάρχει κανονικά στο κινητό του άλλου συνομιλητή.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.