Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Περιφερειακό Τουρνουά Τένις και κάμπ στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Από 15 μέχρι 17 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την τύχη να προπονηθούν και να αγωνιστούν, με σκοπό την εκμάθηση και την ψυχαγωγία.

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή δυναμική ξεκίνησε τις αγωνιστικές της δραστηριότητες ο Ο.Α.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ. Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες στο προπονητικό καμπ, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με τους ομοσπονδιακούς, ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΙΚΟ, ΜΟΥΡΤΖΙΟ ΧΡΗΣΤΟ και τους προπονητές ΤΖΙΜΚΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΚΙΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΑΓΚΑΛΗ ΧΡΗΣΤΟ και η ΑΡΓΥΡΟ. Το πρόγραμμα του καμπ περιείχε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και προσαρμοσμένης τακτικής με φυσική κατάσταση.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες στις κατηγορίες, RED, ORANGE, GREEN UNDER 12 BOYS , GIRLS. Οι αγώνες διεξήχθησαν με το σύστημα ROUND ROBIN, γεγονός που έδωσε στα παιδιά να παίξουν πολλούς αγώνες.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έγιναν οι κατηγορίες κάτω των 12, 14 και 16 ετών. Στο μοναδικό αυτό τριήμερο τεστ του Ο.Α.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες κύρια από την Γ’ Ένωση (Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα Βέροια, θεσ/νικη, Ο.Α. Λαγκαδά, Ζέφυρος Αλεξάνδρειας).

Αυτό που εκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους αθλητές και τους προπονητές και γονείς που συμμετείχαν ηταν οι νέες εγκαταστάσεις του Ο.Α.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, πολλοί προσπαθούσαν να τις συγκρίνουν με τον Μαραθώνα στην Αθήνα όπου παραδοσιακά γίνεται το πανελλήνιο. Τις σκέψεις τους όμως τις διέκοψε μια φιλική Αλεπού (πραγματική αλεπού) η οποία αφού έκοψε βόλτες από τα γήπεδα τένις, απομακρύνθηκε διακριτικά.

Στις εκδηλώσεις βοήθησαν προπονητικά επίσης οι προπονητές (Τοκατλίδης Χρήστος, Αδαλόγλου Μιχάλης, Κουκουλομάτης Σταύρος και φυσικά τα μέλη του Δ.Σ του ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας και άλλα φιλικότατα μέλη του Ομίλου.

Το ξεχωριστό και ενδιαφέρον στοιχείο της όλης εκδήλωσης είναι η δυναμική που αναπτύσσεται στην δυτική Μακεδονία και ίσως τα λόγια του εφόρου αγωνιστικού της ΕΦΟΑ( Αθαναηλίδη Γιάννη) προς τον πρόεδρο του Ομίλου ΤΣΙΑΡΑ ΠΕΤΡΟ, (πρόεδρε αυτό το καράβι(εγκατάσταση ) είναι είναι για μεγάλες θάλασσες και μεγάλα ταξίδια(διοργανώσεις διεθνείς και πανελλαδικά). Στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια.

Για το τέλος αφήσαμε την καθοριστική συμμετοχή και προσφορά της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας και πραγματικά τους αξίζουν ιδιαίτερα και θερμά συγχαρητήρια για το πνεύμα συνεργασίας και πραγματικά απέδειξαν το γνωστό (όταν οι Έλληνες συνεργάζονται κάνουν θαύματα) και πραγματικά στην Πτολεμαΐδα έχει γίνει ένα μικρό θαύμα (συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές) και τώρα τον λόγο έχει η ΕΦΟΑ και ο Πρόεδρος της Σπύρος Ζανιάς, οποίος είναι πρωτοπόρος για την ανάπτυξη του τένις στην περιφέρεια, να αναθέσει διοργανώσεις.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida