Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι Τούρκοι συλλέγουν σορούς παράνομων μεταναστών με στολές προστασίας για κορωνοϊό στον Έβρο – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τούρκοι συλλέγουν σορούς παράνομων μεταναστών με στολές προστασίας για κορωνοϊό στον Έβρο – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Τουρκία θεωρείται ότι πρέπει να είναι πολύ σοβαρή αν και δεν έχει καταμετρηθεί από τις επίσημες αρχές και οι κάτοικοι του Έβρου ζητούσαν μέρες να κλείσει το τελωνείο των Κήπων καθώς θεωρούν την γείτονα χώρα «εστία σοβαρής μόλυνσης» κάτι που όπως φαίνεται ισχύει.

Οι εικόνες από την τουρκική πλευρά των συνόρων στον Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Φερών, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, γεννούν πολλά ερωτηματικά καθώς φαίνονται ξεκάθαρα Τούρκοι να κάνουν περισυλλογή πτώματος στην τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου, φορώντας ειδικές προστατευτικές στολές που βλέπουμε στις περιπτώσεις του κορωνοϊού. 

Αφορά κάτι τέτοιο ή πρόκειται για πτώμα παράνομου μετανάστη που έχασε την ζωή του προσπαθώντας να περάσει τον ποταμό Έβρο; Αν όμως επρόκειτο για τέτοια περίπτωση γιατί οι Τούρκοι μαζεύουν την σορό με τέτοιες προφυλάξεις; Θα πει κάποιος διότι πλέον και στην Τουρκία παραδέχονται πως ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε.

Ένα όμως είναι σίγουρο ότι οι Τούρκοι φοβούνται μεγάλη διάδοση του ιού στους παράνομους μετανάστες τους οποίους έχουν μαζέψει κατά χιλιάδες στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Επίσης η φωτογραφία από την απολύμανση σε περιοχές της Τουρκίας, αλλά και το γεγονός ότι βλέπουν πολιτικά ασθενοφόρα πάνω στο τουρκικό ανάχωμα, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά όπως αναφέρει το evros-news.gr.

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida