Ο ΕΟΦ ανακάλεσε από την αγορά γνωστά κραγιόν και βάση μεϊκάπ

1λ ανάγνωσης

Η ανάκληση έγινε γιατί τα συγκεκριμένα κραγιόν και βάση μεϊκάπ περιέχουν συντηρητικές ουσίες, οι οποίες δεν αναγράφονται στην συσκευασία τους και ως εκ τούτου δεν γνωστοποιούνται στους καταναλωτές

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει από την ελληνική αγορά την κυκλοφορία τριών τύπων κραγιόν και μιας βάσης μεϊκάπ (foundation).

Η ανάκληση έγινε γιατί τα συγκεκριμένα κραγιόν και βάση μεϊκάπ περιέχουν συντηρητικές ουσίες, οι οποίες δεν αναγράφονται στην συσκευασία τους και ως εκ τούτου δεν γνωστοποιούνται στους καταναλωτές.

Η νέα ανάκληση του ΕΟΦ αφορά τα ακόλουθα καλλυντικά προϊόντα:

Κραγιόν Lovie Lip Booster, Collagen Microsheres VIT. E & Aloe Vera, Paraben Free, No14. (αρ. παρτ. 15911)

Κραγιόν Lovie Lip Booster, Collagen Microsheres VIT. E & Aloe Vera, Paraben Free, No52. (αρ. παρτ. 151163)

Κραγιόν Lovie MaXi Lip, Grapeseed & Avogado oil VIT. E, Paraben Free, No255. (αρ. παρτ.: 16881)

SEVENTEEN NATURAL VELVET Long lasting matte foundation SPF 20 CAFÉ AU LAIT No 90 (αρ. παρτ.: 1704712434)

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Θέσεις εργασίας Tottis Pack Α.Ε
Ευκαιρία Καριέρας από την TOTTIS PACK A.E. – Προσλαμβάνει Προϊστάμενο Λογιστηρίου
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis