Ο Αλ. Κούγιας μηνύει όλη τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Zητάει 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο Αλ. Κούγιας μηνύει όλη τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Zητάει 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Αλ. Κούγιας μηνύει όλη τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Zητάει 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση

Σε μήνυση κατά του Ιβάν Σαββίδη και όλων των μελών του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του ιδίου μέσω της απάντησης του Δικέφαλου για όσα είχε πει ο ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Κούγια:

“Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000 ευρώ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξης Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση. Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιερχομένου δημοσίευση”.

Η απάντηση του Κυριάκου

Στον Αλέξη Κούγια απάντησε το μέλος του δ.σ. και υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος μέσω ανάρτησής του στα social media:

“Ο κ. Κούγιας είναι κατά δήλωσή του ένας κορυφαίος επιστήμονας. Παρότι οι δεκάδες καταδικασμένοι και φυλακισμένοι πελάτες του μπορεί να διαφωνούν, δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Ο κ. Κούγιας τρέφεται από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις, πιθανόν γιατί στις δικαστικές αίθουσες δεν τη γλιτώνει λόγω ακαταλόγιστου.

Η αυτοπρότασή του να καταστεί συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Άλκη που ζει τραγικές στιγμές- αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία με τόση αγάπη -έχει έναν μοναδικό σκοπό:

Την εργαλειοποίηση, εκ μέρους του, μιας δολοφονίας ενός αθώου παιδιού ώστε να βγάλει το απύθμενο κόμπλεξ του απέναντι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ… Την συνέχεια την ξέρει και ο ίδιος. Θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το δικαστήριο μαζί μας.

ΥΓ. Αυτή είναι η τελευταία αναφορά μας στον κ. Κούγια, που λογικά θα αφηνιάσει. Ό,τι και να τον βάλουν να πει ή να γράψει, θα μας τα εξηγήσει στα δικαστήρια”.

Με πληροφορίες από lawandorder.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.