Νέο τροχαίο με θύμα αρσενικό ζαρκάδι, στο κάθετο τμήμα της Εγνατίας οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας (στο ύψος της Τ.Κ Μαυροπηγής).

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νέο τροχαίο με θύμα αρσενικό ζαρκάδι, στο κάθετο τμήμα της Εγνατίας οδού Κοζάνης - Πτολεμαΐδας (στο ύψος της Τ.Κ Μαυροπηγής).

Νέο τροχαίο με θύμα αρσενικό ζαρκάδι, στο κάθετο τμήμα της Εγνατίας οδού από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα (στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Μαυροπηγής). Στο τμήμα αυτό δυστυχώς σε πολλά σημεία η περίφραξη έχει ξηλωθεί με αποτέλεσμα να εισέρχονται εντός του αυτοκινητόδρομου άγρια ζώα με κίνδυνο την ζωή τους αλλά και την ζωή των διερχόμενων οδηγών. Προσοχή λοιπόν κυρίως μεταξύ των κοινοτήτων Ποντοκώμης-Μαυροπηγής. Το σκοτωμένο ζαρκάδι περισυνελέγη από  την  θηροφυλακή και παραδόθηκε στην κτηνιατρική υπηρεσία Πτολεμαΐδας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Δασαρχείο Κοζάνης.

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003718514450&fref=nf

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!