Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Νέα κατάσταση στα Lidl -Έρχεται κάτι εντελώς διαφορετικό

Καταγγελίες για Lidl: Προσφορές σε χαλασμένα προϊόντα & διπλασιασμός τιμής αντισηπτικού!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Είκοσι χρόνια μετά από την είσοδο της στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ, η Lidl Hellas, ρίχνεται και αυτή στην μάχη των προγραμμάτων πιστότητας λανσάροντας από σήμερα το πρόγραμμα Lidl Plus.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προγράμματα πιστότητας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά το Lidl Plus θα είναι αποκλειστικά ψηφιακό και θα το «κατεβάζει» μέσω της ομώνυμης εφαρμογής στο smartphone του ο κάθε ενδιαφερόμενος. Σε πρώτη φάση προσφέρει προσωποποιημένες εκπτώσεις και κουπόνια στους χρήστες σε εβδομαδιαία βάση, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να «τρέξουν» και διαγωνισμοί μέσω της εφαρμογής.

Η χρήση του προγράμματος πιστότητας είναι ιδιαίτερα απλό καθώς ο χρήστης απλά καλείται να επιλέξει τα κουπόνια που τον ενδιαφέρουν, να πραγματοποιήσει τις αγορές του και να σκανάρει στο ταμείο την ψηφιακή του κάρτα στην εφαρμογή Lidl Plus. Παράλληλα το πρόγραμμα πιστότητας μετά από κάθε αγορά θα προσφέρει και ένα ψηφιακό «ξυστό» μέσω της κάρτας «ξύνεις κερδίζεις» όπου προσφέρονται έξτρα κουπόνια στην περίπτωση που επιτυχίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα είναι ότι το πρόγραμμα είναι διεθνές και ο κάτοχος του μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε όσες αγορές δραστηριοποιείται η Lidl και έχει ήδη λανσαριστεί το Lidl Plus.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida