Να καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής! – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

Να καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής! - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
 Χρυσή Αυγή, πέρα από το αυταπόδεικτο ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή είναι ναζιστική, βαρύνεται με εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος αλλοδαπών εργαζομένων, όπως των Αιγυπτίων ψαράδων, την απρόκλητη δολοφονική επίθεση ενάντια συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, με αποκορύφωμα την αποτρόπαια δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και πολλά άλλα εγκλήματα.
Οι Αγωνιστές και οι φίλοι της Εθνικής Αντίστασης το έχουν απόλυτα καθαρό ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση όπως, άλλωστε, ήταν και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, τα γνωστά Τάγματα Ασφαλείας οι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών στην κατοχή.
Να καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα, όχι μόνο από το δικαστήριο, αλλά και στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού και να απομονωθεί εντελώς τοποθετούμενη στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, αυτή και τα απόνερα της, τα κόμματα που δημιουργήθηκαν από τον Κασιδιάρη, Λαγό και άλλους φασίστες.
ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Παράρτημα Πτολεμαΐδας
6/10/2020
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida