Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μπορεί και το Δημόσιο Σχολείο!!!!!

Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ( ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΙΔΗ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ )

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σύμφωνα με την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση  του 3ου Λυκείου Κοζάνης φανερώνεται η δυνατότητα προσφοράς του Δημόσιου Σχολείου προς τους μαθητές και την οικονομική ανακούφιση των γονιών τους!!!

Συγχαρητήρια και στους μαθητές για την επιτυχία τους στις εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας!!

 

Παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση :

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για εθελοντική προσφορά σε μαθητές μας

Συντάχθηκε από 3ο ΓΕΛ Κοζάνης στις 25 Ιουλίου 2018, 11:40 πμ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την καθηγήτρια των Γαλλικών  κ. Μαλούτα Άννα η οποία αφιερώνοντας προσωπικό της χρόνο προσέφερε εθελοντική εργασία και κοινωνικό έργο με τη μορφή ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές του σχολείου μας στο μάθημα των Γαλλικών  – κατά την περσινή αλλά και την φετινή χρονιά.  Για την υλοποίηση της ενισχυτικής διδασκαλίας, η καθηγήτρια χρησιμοποίησε μια αίθουσα του σχολείου μας (σε ώρες εκτός λειτουργίας του σχολείου) και κατ αυτόν τον τρόπο έδωσε την ευκαιρία και στο σχολείο μας να συμμετέχει σε αυτήν την προσφορά της.

Εφέτος, οι μαθητές αυτοί συμμετείχαν στις εξετάσεις του ΚΠΓ  (Γαλλικά) για την απόκτηση πιστοποίησης.  Από τους 3  μαθητές  της Β’ Λυκείου που συμμετείχαν στις εξετάσεις,  οι δύο (Κοντοδημητρίου Δημήτρης και Σπυρόπουλος Αναστάσιος ) «πήραν» το Β1 ενώ η μαθήτρια Νάνου Ειρήνη «πήρε» το Β2.

 

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida