Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μητσοτάκης: Πρώτος θα εμβολιαστώ εγώ και η οικογένειά μου

Μητσοτάκης: Πρώτος θα εμβολιαστώ εγώ και η οικογένειά μου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα εμβολιαστεί πρώτος αυτός και τα μέλη της οικογένειά του

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Thessaloniki Helexpo Forum τόνισε ότι όταν θα έρθει το εμβόλιο στην Ελλάδα σκοπεύει να εμβολιαστεί αυτός πρώτος και τα μέλη της οικογένειάς του. « Οι εταιρίες έχουν υπογράψει ένα συμβόλαιο ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εμβόλιο αν δεν είναι απολύτως ασφαλές. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα είναι απολύτως ασφαλές.

Όσο ασφαλές είναι το εμβόλιο της γρίπης. Θα χρειαστεί μια προσπάθεια ενημέρωσης για την ανάγκη εμβολιασμού όλων. Αν πρέπει να εμβολιαστώ πρώτος εγώ και η οικογένειά μου για να δείξουμε το παράδειγμα θα το κάνω για να δείξω ότι είναι απολύτως ασφαλές. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Μιλάω για έξι μήνες. Αλλά είναι κλινικές έρευνες και ίσως υπάρξουν και καθυστερήσεις. Ακόμα και στο κακό σενάριο όμως είμαστε έτοιμοι. Κι αυτή τη μάχη απέναντι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα θα  την κερδίσουμε». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως δήλωσε αισιόδοξος.

koronoios embolio

Η πρώτη ερώτηση

Στην πρώτη ερώτηση που αφορούσε την οικονομία και τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για το μέγεθος της ύφεσης και το πακέτο δράσεων που ανακοίνωσε χθες για την αντιμετώπιση της ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι “δεν είναι ύφεση Μητσοτάκη αλλα  είναι παγκόσμια ύφεση και η κρίση αφορά όλες τις οικονομίες”  και συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα τα πηγαίνει λιγότερο άσχημα σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις και τόνισε λέγοντας “Δεν επιχειρώ να ωραιοποιήσω καταστάσεις.

Στο εξάμηνο είμαστε κάτω από τον μέσο όρο της Ευρώπης. Γιατί στηρίξαμε την οικονομία με ένα εξελισσόμενο πρόγραμμα. Ξέρουμε ότι έχουμε ενώπιον μας ένα δύσκολο χειμώνα και προσπαθούμε να στηρίξουμε τους πιο αδύνατους. Το πρόγραμμα που ανακοίνωσα χθες μπορεί να προσαρμοστεί αν κρίνουμε ότι χρειάζεται. Με τρόπο όμως έξυπνο και χωρίς να υπονομεύσουμε την οικονομία. Η μεσαία τάξη είχε πληγεί περισσότερο και τώρα την στηρίζουμε. Όλοι μαζί θα περάσουμε στην απέναντι όχθη. Η ύφεση θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις. Αλλά δεν είναι ύφεση Μητσοτάκη αλλά παγκόσμια.”

mitsotakis deth 1

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida