Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (γράφει η Έφη Μιχελάκη)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (γράφει η Έφη Μιχελάκη)

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (γράφει η Έφη Μιχελάκη)

 

Η σημερινή ημέρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια απλή γιορτή μιας και ο συμβολισμός της περικλείει τους αγώνες των γυναικών για τα δικαιώματα τους. Αποτελεί ημέρα μνήμης αλλά και συγκίνησης για όλα όσα κατακτήθηκαν μέχρι σήμερα, καθώς τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Στην σημερινή συγκυρία που δοκιμάζονται τα όρια των ανθρώπων σε όλους τους τομείς, είναι λογικό να στρέφονται τα βλέμματα μας στην πηγή της ζωής που δεν είναι άλλη από την γυναίκα. Η ίδια μπορεί να προσφέρει σε όλα τα επίπεδα, με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Για τον λόγο αυτό η ενίσχυση της συμμετοχής της σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής, αποτελεί μείζων ζήτημα, ζωτικής σημασίας καθώς μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Χρόνια πολλά λοιπόν γεμάτα χαρά για όλα όσα κατακτήθηκαν αλλά και δύναμη για αυτά που θα καταφέρουμε στο μέλλον.

Χρόνια πολλά στην μητέρα, την γιαγιά, την αδερφή, την κόρη αλλά και την εγγονή, οι οποίες όλες μαζί και η καθεμιά ξεχωριστά αποτελούν από την φύση τους τον ομορφότερο υπερασπιστή της ζωής αλλά και των αξιών που πρέπει να την καθορίζουν και δεν είναι άλλες από την ισότητα, την ελευθερία και την ειρήνη.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.

 

Μιχελάκη Έφη

Εκπαιδευτικός

Υπεύθυνη τμήματος παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!