Κοζάνη: Έναρξη του λιανεμπορίου με συγκρατημένη αισιοδοξία

Κοζάνη: Έναρξη του λιανεμπορίου με συγκρατημένη αισιοδοξία

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Υπό βροχή σήμερα Σάββατο στην Κοζάνη, το λιανεμπόριο ανοιχτό και οι καταναλωτές να εισέρχονται στα καταστήματα για τις αγορές τους.

 

Ικανοποίηση για τους ανθρώπους του λιανεμπορίου που κέρδισαν έστω το Σαββατοκύριακο μετά την απόφαση να λειτουργήσουν με click inside τα καταστήματά τους, αναμένοντας να ενταθεί η κίνηση την Μεγάλη Εβδομάδα. Λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα μέτρα αισιοδοξούν για το επόμενο διάστημα, ότι θα πάνε καλύτερα αφού η περιοχή παραμένει υψηλού κινδύνου λόγω κορονοϊού.

Εν αναμονή και της επιστρεπτέας δόσης, όπως τονίζουν οι καταστηματάρχες της Κοζάνης, για να μπορέσουν να “σώσουν ότι σώζεται” δηλώνοντας ότι τα μεγάλα διαστήματα που έμειναν κλειστά τα καταστήματα τους, είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική κατάσταση και τον κίνδυνο να μην μπορούν να λειτουργήσουν πολλά εξ αυτών στο άμεσο μέλλον.

 

 

Δέσποινα Αμαραντίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κέντρο Ποδηλάτου Παπαδόπουλος
Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Εξατμίσεις Ρουσόπουλος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida