Κόσμος: Γεννήθηκε κουτάβι με δύο κεφάλια (φωτο & βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το δικέφαλο κουτάβι γεννήθηκε στη Μπάγκουα του Περού, μαζί με άλλα 5 κουταβάκια. Έχει δυο μύτες, δυο στόματα και 4 μάτια. Παρά τη χρωμοσωματκή ανωμαλία της φύσης μέχρι στιγμής επιβιώνει κανονικά μαζί με τα άλλα κουταβάκια.

Οι ιδιοκτήτες του τον ονόμασαν Πουτς και όπως λένε δεν τους απασχολεί το γεγονός ότι είναι δικέφαλο. «Θα το μεγαλώσουμε και θα του συμπεριφερόμαστε, όπως και στα άλλα μας σκυλιά».

eordaialivedog1Αν και δεν το έχει δει ακόμη κτηνίατρος, οι ιδιοκτήτες λένε πως η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική, όπως των άλλων νεογέννητων.

Στην πόλη Μπάγκουα που βρίσκεται κοντά στις ακτές του Αμαζονίου, η φήμη της γεννήσεως ενός δικέφαλου σκύλου έχει εξαπλωθεί και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που συρρέουν για να δουν τον Πουτς.

Πάντως οι ιδιοκτήτες του γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να ζήσει για πολύ σε αυτή την κατάσταση και λένε ότι αυτό είναι θλιβερό γιατί αρχίζουν και δένονται με το δικέφαλο κουταβάκι.

eordaialive

dog2

Κάποιοι δυσδαιμόνες από την περιοχή λένε ότι το σκυλί αυτό είναι του διαβόλου, αλλά ευτυχώς είναι λίγοι.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως «πολυκεφαλία» και συμβαίνει όταν γενιούνται συζευγμένα δίδυμα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κέντρο Ποδηλάτου Παπαδόπουλος
Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Εξατμίσεις Ρουσόπουλος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida