Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κλείνουν παραλίες, χιονοδρομικά κέντρα (φωτο)

Κλείνουν παραλίες, χιονοδρομικά κέντρα (φωτο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

«Λουκέτο» σε χιονοδρομικά κέντρα και οργανωμένες παραλίες μπαίνει με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το συνωστισμό που παρατηρήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει: «Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα τα ξημερώματα δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ  η ΠΝΠ για το «λουκέτο» επιχειρήσεων, μουσείων, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων, αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και γενικά χώρων συνάθροισης κοινού  για το χρονικό διάστημα από 14.3.2020 έως και 27.3.2020. Στο ίδιο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε και η απόφαση για προσωρινή αναστολή μετακινήσεων και επισκέψεων μαθητών και εκπαιδευτικών και διαδικασία απαγόρευσης λειτουργίας ελληνόγλωσσων σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών του εξωτερικού, για το χρονικό διάστημα από 14.3.2020 έως και 27.3.2020.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida