Καταγγελία αναγνώστη: Πτολεμαΐδα : Η ατυχία να βαδίζεις βράδυ στην οδό Ανανία Νικολαΐδη (φωτογραφίες)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η ατυχία να βαδίζεις βράδυ στην οδό Ανανία Νικολαΐδη

21-04-2017

 

Καταγγελία συμπολίτη μας.

Η ατυχία να βαδίζεις βράδυ στην οδό Ανανία Νικολαΐδη

Πριν δύο ημέρες μου συνέβη ένα ατυχές γεγονός που δεν εύχομαι να συμβεί σε κανένα συμπολίτη μας. Κατευθυνόμουν μέσω της οδού Ανανία Νικολαΐδη προς το γήπεδο με κατεύθυνση το σπίτι μου.

Επειδή ο δημοτικός φωτισμός δεν λειτουργούσε θεώρησα να περπατάω στην άκρια του δρόμου, όμως γρήγορα άλλαξα γνώμη προκειμένου να μην με πατήσει κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο, σκέφτηκα να μεταφερθώ στο πεζοδρόμιο. Τί τόθελα; διότι κόντεψα να σκοτωθώ πέφτοντας και τραυματιζόμενος μόνο στα χέρια και στα πόδια. Στην συμβολή των οδών Ανανία Νικολαΐδη με Ιμέρας έξω από το σπίτι του Μαυρομάτη (του παλιού μας δήμαρχου ), εκεί λοιπόν που περπατούσα αμέριμνος στο θεοσκότεινο πεζοδρόμιο σκόνταψα έπεσα και τραυματίστηκα στα χέρια και τα γόνατα, είχα θεωρήσει ότι το πεζοδρόμιο ήταν πιο ασφαλές από τον δρόμο. Την επόμενη το πρωί πήγα να δω γιατί σκόνταψα και έπεσα, διαπίστωσα λοιπόν ότι: Μια κακοτεχνία κάποιου εργολάβου που δεν έκανε καλά την δουλεία του, κάποιου άλλου υπεύθυνου που παρέλαβε το έργο διαμόρφωσης των πεζοδρομίων και πάει λέγοντας.

Θα ήθελα να ήξερα αν στους περίοικους της περιοχής είχε πέσει στην αντίληψή τους η συγκεκριμένη κακοτεχνία και δεν έδωσαν την ανάλογη προσοχή ώστε να ενημερώσουν για να επέμβουν οι υπηρεσίες του Δήμου και να αποκαταστήσουν την κακοτεχνία. Δεν κατηγορώ κανέναν αλώστε ο στόχος μου είναι να μην ξανασυμβεί σε κάποιον άλλο συμπολίτη μας αυτό που συνέβη σε εμένα και ίσως με πιο δυσάρεστες συνέπειες. Θεώρησα σκόπιμο να δημοσιοποιήσω το γεγονός επισυνάπτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Σας ευχαριστώ

ΥΓ. Φανταστείτε λοιπόν πόσες τέτοιες μικρές παγίδες υπάρχουν στην πόλη μας.

 

18042802 1525657334145243 895437859 o 18109981 1525657087478601 1969696128 o

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida