Κανένας εργαζόμενος σε καραντίνα στο Νότιο Πεδίο μετά το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα – Άρχισαν τα τεστ στο Σπάρτακο

Ο Σπάρτακος για το τραγικό διπλό θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κανένας εργαζόμενος δεν τέθηκε σε καραντίνα στο Νότιο Πεδίο μετά το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ορυχείο, αφού ο 48χρονος που βρέθηκε θετικός απουσιάζει από τον χώρο εργασίας του από τις 1 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos πήρε κανονική άδεια από τις 1-16 Αυγούστου και στις 18 υπέβαλε αίτηση ως ευπαθής ομάδα για νέα. Από τις 18 Αυγούστου λοιπόν δεν εμφανίστηκε στο ορυχείο.

Πάραυτα προληπτικά θα δώσουν δείγμα δύο εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του του στις 18 Αυγούστου. Την Παρασκευή ο εργαζόμενος με υποκείμενα νοσήματα νόσησε και νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο. Εκεί έκανε τεστ και αυτό τη Δευτέρα διαγνώστηκε θετικό στον ιό. Δυστυχώς όμως ο εργαζόμενος πήγε στα γραφεία του Σπάρτακου και ήρθε σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Ήδη πέντε άτομα έχουν κάνει το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο όπου έχει συμβληθεί η ΔΕΗ με την ιχνηλατήση να συνεχίζεται από τον ΕΟΔΥ. Στο ορυχείο εργάζονται 700 άτομα και 300 περίπου εργαζόμενοι σε εργολάβους, ένας πληθυσμός μεγάλος στα χρόνια του κορωνοϊού. Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε κρούσματα.

Ιωάννα Παπαδημητρίου-prlogos.gr

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida